Ultima actualizare: azi, 21:24
Locale

Lotul național de spadă, premiat de primarul Dorel Coica (FOTO)

premiere echipa spada, Dorel Coica (44)Componentele lotului național feminin de spadă, care în aceste zile se află într-un stadiu de pregătire la Satu Mare, au fost primite azi, alături de antrenori, de primarul Dorel Coica la sediul primăriei. Cu această ocazie, edilul șef le-a felicitat pe campioanele olimpice și le-a oferit câte o diplomă de excelență din partea Primăriei și Consiliului Local Satu Mare. De asemenea, le-a invitat pe spadasinele României, printre care se află și trei sătmărence, Simona Pop, Amalia Tătăran, Veres Greta, să vină și cu altă ocazie în pregătire la Satu Mare.

Drept mulțumire, spadasinele i-au dăruit primarului Dorel Coica o spadă. Acesta, mai în glumă, mai în serios, a spus că se pregătește de campanie electorală și cu spada pe care tocmai a primit-o în dar se va putea apăra de atacurile adversarilor săi politici. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Peste 30 de lucrări premiate în cadrul ”Anului editorial sătmărean”. Festivitatea s-a defășurat la Biblioteca Județeană (FOTO)

În cadrul galei celei de a 17-a ediții a ”Anului editorial sătmărean”, ce s-a desfășurat azi la Biblioteca Județeană, au...

Închide