Ultima actualizare: azi, 13:54

Locale

Magazin spart la Ambud. Hoții au fost prinși

hoti-locuinte-4Doi tineri, de 19 și 16 ani, care în noaptea de 16 spre 17 martie au spart un magazin alimentar din Ambud, au fost identificați în cursul zilei de ieri de către polițiștii Secției Rurale Valea Vinului.

În dimineața zilei de 17 martie, administratorul unei societăți comerciale care deține un magazin alimentar în Ambud a sesizat Postul de Poliție Păulești că în noaptea precedentă persoane necunoscute au pătruns în interior și i-au furat mai multe bunuri.

 Polițiștii Secției Rurale Valea Vinului, cu sprijinul specialiștilor criminaliști, au reușit în cursul zilei de ieri să identifice principalii bănuiți în cauză ca fiind minorul C.C., de 16 ani, din Ambud, însoțit de un tânăr de 19 ani, Cosmin G., cu domiciliul în Seini, dar cu reședința tot în Ambud.

Cei doi, în noaptea respectivă, au pătruns prin efracție în magazin, de unde au furat casa de marcat și  bunuri alimentare, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.500 lei.

Prejudiciul a fost recuperat parțial, urmând ca cercetările să continue în dosarul penal constituit, pentru a se stabili întreaga lor activitate infracțională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.