Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Noriel deschide magazin în Satu Mare

norielNoriel, cel mai mare retailer din piata locala de jocuri si jucarii, un domeniu de aproximativ 180 de milioane de euro, vrea sa isi deschida magazin in Satu Mare, a declarat in cadrul emisunii Wall-Street 360, Cristian Constantinescu, CEO al companiei.

In prezent Noriel are 46 de magazine si vrea sa mai deschida 13 unitati atat in orase mari cat si in orase medii si mici in care compania inca nu este prezenta, un astfel de oras fiind Satu Mare.

Managementul nu are in plan inchideri de magazine. Dintre cele 13 unitati care vor fi inaugurate anul acesta, sapte vor fi de tip Mega Store, acestea avand suprafata mai mare de 750 de metri patrati. Printre orasele in care compania va deschide magazine cu suprafete foarte mari se numara Constanta, Ploiesti, Timisoara si Satu Mare.

„In orasele mari vom converti actual format in care vindem doar jucarii in noul format de magazin in care vindem si produse pentru bebelusi. Vrem sa dezvoltam o solutie completa pentru parintii cu copii cu varste intre 0 si 3 ani si, de asemenea, sa cream si o linie de fashion pentru copii pana la 15 ani. Lucrurile evolueaza foarte bine pe segmentul de produse pentru bebelusi mai ales pentru avem tot mai multe produse marca proprie”, spune Constantinescu.

Noriel este cel mai mare jucatori de pe piata locala de jocuri si jucarii, un domeniu care anul trecut a inregistrat vanzari de 180 de milioane de euro, mai mult cu 5-10% fata de 2014. Pentruacest an, managementul Noriel mizeaza pe o crestere a pietei tot de 5-10%.

Sursa: wall-street.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.