Ultima actualizare: azi, 15:30
Locale

O casă din Negreşti Oaş a luat foc azi dimineaţă

pompieri_incendiuÎn cursul dimineţii de azi, în jurul orei 04.11, I.S.U. ,,Someş” Satu Mare a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la o locuinţă situată pe raza localităţii Negreşti Oaş.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Staţiei de Pompieri Negreşti Oaş, care au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă. Pompierii au constatat că ardea podul imobilului, cu pericol de propagare la întreaga casă de locuit.

A ars podul casei, pe o suprafaţă de aproximativ trei metri pătraţi.

Cauza probabilă a incendiului: coş de fum, amplasat necorespunzător ori neprotejat termic faţă de materialul combustibil din jurul acestuia.

Din fericire, nu au existat victime.

Pentru evitarea evenimentelor nedorite, reamintim cetăţenilor care utilizează pentru încălzirea locuinţelor, centrale termice pe lemn ori mijloace de încălzire având ca sursă combustibilă lemnul să ia următoarele măsuri specifice de prevenire a incendiilor:

– verificarea stării de funcţionare a aparatelor şi mijloacelor de încălzire pe lemn;

– verificarea, repararea, izolarea termică şi curăţarea periodică a coşurilor de evacuare a fumului de depunerile de funingine care se pot aprinde sau pot obtura canalele de evacuare;

Sursa: Pompierii Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.