Ultima actualizare: azi, 20:42

Locale

O polițistă sătmăreancă se califică la show-ul ”Chefi la cuțite”. Ar vrea să renunțe la actualul job

ioana pop chef la cutiteO polițistă de frontieră din Satu Mare a primit aseară o șansă din partea juriului ”Chefi la cuțite” și s-a calificat în etapa următoare a competiției. Ioana Pop are 36 de ani și lucrează la Poliția de Frontieră de zece ani. S-a prezentat la emisiune datorită soțului ei, care este polițist, dar nu de frontieră, și a afirmat că pasiunea pentru gătit o are încă din copilărie, când îi plăcea să prepare diferite dulciuri, iar acum dedică cât timp poate gătitului.

Ioana s-a prezentat în fața juraților de la ”Chefi la cuțite” cu un preparat având curmale umplute cu brânză în bacon la cuptor, pe un pat de guacamole, cu sos de lămâie și ulei de măsline. A avut unele probleme cu timpul ceea ce i-a creat sătmărencei mari emoții, spunând că putea să iasă mult mai bine preparatul dacă ar fi reușpit să se încadreze.

Lui chef Cătălin și chef Florin Dumitrescu le-a plăcut preparatul gătit de Ioana Pop, făcându-l pe ultimul să spună că ”este o chestie extrem de simplă, dar extrem de gustoasă”. De fapt, cei doi chefi i-au dat cuțitele necesare pentru ca sătmăreanca să se califice în faza următoare a competiției.

Sătmăreanca Ioana Pop a declarat, în cadrul emisiunii, că dacă ar câștiga acest concurs ar renunța la actualul său job pentru că îl consideră foarte periculos. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.