Ultima actualizare: azi, 21:02
Locale

O sătmăreancă, salvată din ghearele morții de un oftalmolog. Ambulanța a intervenit imediat

ambulantaO bătrânică în vârstă de 77 de ani a fost salvată practic de la moarte de un medic oftalmolog care, până la sosirea paramedicilor de la Ambulanță, a resuscitat-o.

În după-amiaza zilei de ieri, Serviciul Județean de Ambulanță a fost solcitat să intervină în cazul unei femei în vârstă de 77 de ani care a căzut pe stradă în stare de inconștiență. Bătrânica a fost transportată în incinta cabinetului de optică medicală Wotana, unde medicul oftalmolog Bagosi Pall a efectuat asupra sa manevre profesioniste de resuscitare până la sosirea paramedicilor de pe Ambulanță.

În momentul în care a ajuns la locul solicitat, echipajul Ambulanței a constataă că femeia se afla în stop cardio-respirator, însă în urma manevrelor de resuscitare făcute de medicul oftalmolog, masaj cardiac extern și ventilații gură la gură, începute rapid și foarte bine efectuate, pacienta a fost menținută într-un ritm șocabil (fibrilație ventriculară).

Paramedicii de pe Ambulanță i-au administrat femeii trei șocuri electrice în urma cărora pacienta a fost salvată. Aceasta a fost transportată apoi la Spitalul Județean de Urgență.

Reprezentanții Ambulanței îl felicită pe medicul oftalmolog Bagosi Pall care, practic, a salvat-o pe biata bătrânică pentru că altfel exista riscul ca în momentul în care Ambulanța a ajuns la locul accidentului, pacienta să fi fost deja decedată. 

3 comentarii

  1. Koskocsak Maria Răspunde

    Un gest normal din partea unui medic de exceptie. Asta e menirea lor sa ne ajute. Bravo doctore!

  2. Koskocsak Maria Răspunde

    Un gest normal din partea unui medic de exceptie. Asta e menirea lor sa ne ajute. Bravo doctore!

  3. Koskocsak Maria Răspunde

    Un gest normal din partea unui medic de exceptie. Asta e menirea lor sa ne ajute. Bravo doctore!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Spectacolul AUTOBAHN, sub semnul Campaniei „Artiştii pentru artişti” (TRAILER)

Spectacolul AUTOBAHN  se joacă sub se joacă  semnul Campaniei „Artiştii pentru artişti”, duminică 27 martie, ora 18.00, la Casa de...

Închide