Ultima actualizare: ieri, 19:07
Locale

Polițistă din Satu Mare frumoasă și curajoasă. Cine este aceasta

ramona IPJ Satu MareÎn a doua decadă a lunii februarie, Ministerul Afacerilor Interne a lansat, în mediul virtual, un interesant concurs de Miss printre angajatele structurilor subordonate Ministerului: Poliția, Poliția de Frontieră, Jandarmeria și ISU.

Concursul era cât se poate de simplu. Polițistele, jandarmerițele sau angajatele ISU care se considerau frumoase avea posibilitatea de a trimite o fotografie, iar cea mai frumoasă dintre ele, desemnată pe baza voturilor vizitatorilor, a fost pusă timp de ă săptămână (1-8 martie) pe coperta paginii de Facebook a Ministerului.

Anagajatele MAI din Satu Mare nu au fost foarte curajoase și nu și-au trimis fotografii, deși în Poliția, Poliția de Frontieră, Jandarmeria și ISU Satu Mare sunt sunt doamne și domnișoare frumoase.

Singura care a avut acest curaj a fost angajata Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, frumoasa Ramona Irina Rosco, a cărei fotografie a adunat 664 like-uri, 33 de comentarii și 19 distribuiri.

Chiar dacă nu a reușit să câștige concursul, Ramona Irina Rosco merită toate felicitările pentru că a avut curaj să trimită o fotografie, fiind unica din județ care a făcut acest lucru. Cu atât mai mult cu cât azi este Ziua Poliției Române.

6 comentarii

 1. Corina Mihaela Răspunde

  FELICITARI RAMONA ! Si frumoasa si desteapta !

 2. Tupi Tupi Răspunde

  Felicitari colega asa trebuie .curaj si frumusete.combinatia perfecta.

 3. Unu' Răspunde

  Unde-i frumoasa? C[ despre tipa din poză se pot spune multe, dar numai frumoasă că e nu prea …
  De, poate am eu gusturile prea rafinate …
  Am văzut la circulație una frumușică foc! Era să mă amendeze … 😛

  • ardelean Răspunde

   Intradevar, dominisoara de la circulatie, una micuta, cu par lung, merita detasat sa castige aceasta competitie. Nu stiu cine e cucoana din poza, dar numai la categoria frumoase n-are ce cauta… . Poate la destepte, dar nu cred ca e cazul…daca nu-si cunoaste limitele..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.