Ultima actualizare: ieri, 22:23
Locale

Polițistă din Satu Mare frumoasă și curajoasă. Cine este aceasta

ramona IPJ Satu MareÎn a doua decadă a lunii februarie, Ministerul Afacerilor Interne a lansat, în mediul virtual, un interesant concurs de Miss printre angajatele structurilor subordonate Ministerului: Poliția, Poliția de Frontieră, Jandarmeria și ISU.

Concursul era cât se poate de simplu. Polițistele, jandarmerițele sau angajatele ISU care se considerau frumoase avea posibilitatea de a trimite o fotografie, iar cea mai frumoasă dintre ele, desemnată pe baza voturilor vizitatorilor, a fost pusă timp de ă săptămână (1-8 martie) pe coperta paginii de Facebook a Ministerului.

Anagajatele MAI din Satu Mare nu au fost foarte curajoase și nu și-au trimis fotografii, deși în Poliția, Poliția de Frontieră, Jandarmeria și ISU Satu Mare sunt sunt doamne și domnișoare frumoase.

Singura care a avut acest curaj a fost angajata Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, frumoasa Ramona Irina Rosco, a cărei fotografie a adunat 664 like-uri, 33 de comentarii și 19 distribuiri.

Chiar dacă nu a reușit să câștige concursul, Ramona Irina Rosco merită toate felicitările pentru că a avut curaj să trimită o fotografie, fiind unica din județ care a făcut acest lucru. Cu atât mai mult cu cât azi este Ziua Poliției Române.

6 comentarii

 1. Corina Mihaela Răspunde

  FELICITARI RAMONA ! Si frumoasa si desteapta !

 2. Tupi Tupi Răspunde

  Felicitari colega asa trebuie .curaj si frumusete.combinatia perfecta.

 3. Unu' Răspunde

  Unde-i frumoasa? C[ despre tipa din poză se pot spune multe, dar numai frumoasă că e nu prea …
  De, poate am eu gusturile prea rafinate …
  Am văzut la circulație una frumușică foc! Era să mă amendeze … 😛

  • ardelean Răspunde

   Intradevar, dominisoara de la circulatie, una micuta, cu par lung, merita detasat sa castige aceasta competitie. Nu stiu cine e cucoana din poza, dar numai la categoria frumoase n-are ce cauta… . Poate la destepte, dar nu cred ca e cazul…daca nu-si cunoaste limitele..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Primele berze au ajuns în județ și au adus primăvara cu ele

Din acest moment se poate spune că primăvara a venit cu adevărat în județ, chiar dacă vremea de afară este...

Închide