Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

PortalSM: 10.000 de like-uri, 10.000 de unici/zi. Mulţumim!

PortalSM facebookPortalul de ştiri locale PortalSM.ro a înregistrat în această săptămână audienţe maxime. Am depăşit o nouă barieră: 10.000 de like-uri și 10.000 de cititori unici/zi.

Fără a apela la o publicitate agresivă, pagina de facebook PortalSM a trecut de 10.000 de like-uri, la care se mai adaugă vechea pagină de facebook Portal Sătmărean cu peste 8.500 de like-uri. Astfel, suntem urmăriţi doar pe Facebook de peste 18.500 de persoane. De altfel şi impactul postărilor de pe facebook este în creştere în fiecare săptămână, reuşind ca doar pe contul PortalSM să depăşim cu mult 100.000 de persoane.

Audienţa maximă de pe facebook se resimte foarte bine şi pe statisticile site-ului. Sâmbătă, 26 martie, am depăşit 10.000 de utilizatori unici. Audienţa se resimte şi în numărul comentariilor.

Acest lucru ne demonstrează că subiectele abordate sunt pe gustul dumneavoastră și ne motivează să vă aducem în atenție subiecte cu impact maxim la care aveți libertatea de opinie, atât de importantă pentru noi. Mulţumim că sunteţi alături de noi şi vă invităm să urmărim în continuare împreună evenimentele din Satu Mare!

Un comentariu

  1. Horea Anderco Răspunde

    Felicitari PortalSM !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.