Ultima actualizare: azi, 13:29
Locale

Românii au Talent. Un sătmărean a impresionat juriul cu salsa fără pereche

beni ilyes romanii au talentUn cunoscut dansator sătmărean a impresionat juriul de la Românii au Talent, de la emisiunea difuzată în această seară la Pro TV, cu un dans nu foarte întâlnit, salsa fără pereche, de unul singur.

Sătmăreanul Beny Illyes a intrat singur pe scenă iar cu mișcările sale i-a cucerit pe membrii juriului.

Cu toate că toți au fost impresionați de prestația studentului de 22 de ani, singurul care i-a dat NU a fost Florin Călinescu, pe motiv că este foarte bun în ceea ce face, însă mai are şi greşeli. Călinescu l-a caracterizat pe Beny ca fiind trufaş şi consideră că un NU l-ar aduce cu picioarele pe pământ.

Cea mai impresionată a fost Andra. “Eu știu de ce nu a luat o fată cu el pe scenă. O eclipsa. Nu vezi cum dansează omul ăsta?”, a afirmat Andra.

Prin urmare, Beny Illyes merge mai departe cu trei de DA.

beni ilyes romanii au talent 2

2 comentarii

  1. Liviu Răspunde

    dovada ca Florin Calinescu e paralel cu dansul !! :))) ..cum sa-i reprosezi ceva unui om care a fost selectat pentru a merge la Cupa Mondiala de Dans Latino! ..Florinele iar ai venit cu temele nefacute ..

  2. Szabo Csaba Răspunde

    Gratulálok!! Sok sikert a továbbiakban! Ez szép Húsvéti ajándék neked, kedves Dali, mert most tudom hogy nagyon büszke vagy :-*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.