Ultima actualizare: azi, 21:32
Locale

Sătmăreancă furată de vecini. A descoperit totul când a văzut factura!

facturaÎn cursul zilei de ieri, poliţiştii au fost solicitaţi de către o persoană să efectueze verificări, după ce a descoperit o instalaţie electrică improvizată, pornind din apartamentul ei.

În data de 01.03.2016, s-a prezentat la sediul Poliţiei Municipiului Satu Mare, Corina F. din comuna Valea Vinului  care a sesizat faptul că a descoperit o instalaţie electrică improvizată, pornind din apartamentul ei, pe care îl deţine în Satu Mare.

Suspiciunea de ilegalitate a survenit proprietarei după ce a constatat valoarea ridicată a facturii de energie electrică, în condiţiile în care în apartament nu locuieşte nimeni.

La faţa locului, s-a constatat că unul dintre vecini s-a racordat ilegal la rețeaua electrică printr-o doză dezafectată situată în peretele despărțitor al celor doua apartamente şi prin care vecinul Mircea S.  ar fi sustras in mod repetat energie electrică de la apartamentul reclamantei, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 2.000 lei.

 În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Sursa: Poliţia Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Atacaţi cu pietre de un grup de persoane. Un rănit şi o maşină avariată

Poliţiştii Secţiei Rurale Negreşti Oaş au identificat doi dintre autorii unei agresiuni în trafic. În data de 01.03.2016, orele 17.38,...

Închide