Ultima actualizare: azi, 13:34
DRM
Locale

Sfârșit de săptămână cu multă muzică la Satu Mare

Marius Batu 10 martieSătmărenii vor avea parte de un sfârșit de săptămână cu multă muzică, evenimente organizate de Centrul Cultural GM Zamfirescu.

Astfel, joi, 10 martie, Marius Bațu va cânta pentru sătmăreni. Seara de folk va fi gazduită de District 15 începând cu ora 20.00. Una dintre vocile puternice ale folkului românesc, Marius Bațu a devenit cunoscut la mijlocul anilor 70 când a înființat, împreună cu Eugen Baboi, grupul Poesis. Ani buni au cântat în cadrul Cenaclului Flacăra iar piesele lor au însoțit câteva generații de tineri.

Seria concertelor în club continuă vineri, 11 martie, cu trupa clujeană Straight From The Bottle care ajunge pentru prima dată la Satu Mare. Muzica lor oscilează în jurul stilurilor blues, funk, rock si jazz. Grupul este format din muzicieni cu experiență în multe alte proiecte de succes: Bogdan Mezőfi – voce, Andrei Gheo – bass, Gábor Bajusz – tobe, Bogdan Cristea – chitară.

Și pentru ca săptămâna să se termine pe ritm, duminică, 13 martie, Cserey Csaba vă așteaptă la proiecția filmului de artă Passages al regizorului maghiar Valkó Gyula. Filmul a obținut premiul juriului la Festivalul filmului de artă de la Roma. Filmul este un manifest impotriva fricii, terorii, razboiului si dictaturii, extrem de actual. În timpul proiecției, Csabcsi va susține un recital de tobe live care să ilustreze toate aceste stări. 

Toate aceste evenimente se vor desfășura la District 15. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Corina s-a despărţit de soţul ei. Nelu Bud a fost filmat cu o altă femeie

Corina şi Nelu Bud nu mai formează un cuplu! După ce soţul cântăreţei a fost filmat cu o altă femeie,...

Închide