Ultima actualizare: azi, 21:11
Locale

Trei zone comerciale mari în Satu Mare. Care sunt acestea

mega-mall-satu-mare-3În perioada următoare, în circa un an, un an și jumătate, municipiul Satu Mare va dispune de trei mari zone comerciale. În acest an vor fi deschise un al doilea magazin Kaufland, un al doilea magazin Lidl și magazinul Dedeman.

 

Unul dintre aceste centre va fi amenajat în zona fostei Fabrici de Scaune de pe bulevardul Henry Coandă. Aici, reprezentanții Kaufland România vor începe lucrările la construirea celui de-al doilea magazin în Satu Mare în cel mai scurt timp posibil. Aceștia s-au întâlnit ieri, la sediul Primăriei Satu Mare, cu primarul Dorel Coica și au anunțat oficial  intenția de a deschide cel de-al doilea magazin în municipiului Satu Mare.

kaufland primar coica

 

În cadrul discuțiilor s-au menționat coordonatele posibile ale noului magazin Kaufland, pentru care lucrările de construire vor demara anul acesta. Finalizarea noului magazin este prevăzută cel mai târziu pentru începutul anului viitor. În acest interval se va lucra și la modernizarea actualului magazin, astfel încât clienții să beneficieze de același confort pe perioada cumpărăturilor, indiferent de magazinul ales. ”Va fi primul magazin Kaufland verde din țară”, a punctat primarul Dorel Coica.

Tot în aceeași locație se va deschide și un complex comercial de modă unde vor deschide magazin cele mai importante branduri din lume.

plan-kaufland-2

A doua mare zonă comercială va fi pe Drumul Careiului, între actualul magazin Kaufland și Podul Golescu. Potrivit primarului Dorel Coica, pe lângă actualul Kaufland, care va fi modernizat, în zonă va fi construit un Mega-Mall, iar lângă biserica ortodoxă de la capul podului, Lidl va deschide un al doilea magazin la Satu Mare.

dedeman

A treia mare zonă comercială va în jurul magazinului Auchan. Pe lângă acest hypermarket, și pe lângă Pratiker, Dedeman a început încă de anul trecut lucrările la primul magazin din Satu Mare, care va fi deschis, cel mai probabil, la începutul lunii iunie. Edilul șef a mai precizat că și-au exprimat dorința de a veni la Satu Mare și alte mari lanțuri de magazine din țară, cu care se poartă tratative în prezent, și care vor fi făcute publice în momentul în care se va ști ceva concret. 

12 comentarii

 1. paul Răspunde

  SE VEDE CA SUNTEM IN CAMPANIE ELECTORALA!

 2. Cristian Filip Răspunde

  ati pus poza cu mall ul nepi dar nu ati spus un cuvant de el.

 3. Dana Maria Mărcuș Răspunde

  cand vom avea si noi un magazin CARREFOUR ?

 4. Robert Kiss Răspunde

  Si Mc.Donald's când vine?

 5. Robert Kiss Răspunde

  Si Mc.Donald's când vine?

 6. Pop Răspunde

  Buna,
  Construiti mega mall-uri si lidl si kaufland acolo unde exista deja posibilitati de a face cumparaturi.
  De ce nu se face si acolo unde nu ai aceste posibilitati sa te duci la un supermarket sa faci cumparaturi de exemplu pe Aurel Vlaicu.
  Daca doresc sa fac cumparaturi mai mari locuitorii din Petea, Dara, Atea,Dorolt trebuie sa mearga pana la LIDL sau pana la Kaufland sa-si faca cumparaturile ca n-au alta varianta.
  De ce nu se face ceva mai aproape?
  Nu da de ce sa faca, acestea trebuie facute toate la un loc, la gramada.

 7. Pop Răspunde

  Buna,
  Construiti mega mall-uri si lidl si kaufland acolo unde exista deja posibilitati de a face cumparaturi.
  De ce nu se face si acolo unde nu ai aceste unde sa te duci la un supermarket sa faci cumparaturi de exemplu pe Aurel Vlaicu.
  Daca doresc sa fac cumparaturi mai mari locuitorii din Petea, Dara, Atea,Dorolt trebuie sa mearga pana la LIDL sau pana la Kaufland sa-si faca cumparaturile ca n-au alta varianta.
  De ce nu se face ceva mai aproape?
  Nu da de ce sa faca, acestea trebuie facute toate la un loc, la gramada.

 8. REAL-CINIC Răspunde

  Hei ! Acolo intre actualul Kaufland si podul Golescu nu sunt cumva terenurile lui Alexandru Molnar – fost sef aranjor la IPJ Satu Mare – si ale fratilor Orha, aia implicati in scandalurile cu Sala Polivalenta pe vremea cand Anderco voia sa le dea un milion juma de dolari din bani publici pentru expropriere ??? ..

 9. Jozsef Kerek Răspunde

  ar trebui facute alegeri an de an ca sa avem primari activi tot anul

 10. irinel Răspunde

  Orasul este al cetatenilor si toate magazinele mari inclusiv firmele ar trebui sa fie construite la periferie.
  Cei ce aproba asemenea constructii primesc bonus.( X::::)
  Satu Mare nu o sa fie niciodata un oras cu arhitectura copii nostri vor construii la periferie iar in centru vor ramine magazinele acestea.
  Pacat ca nu avem oameni care sa fie primari si consilieri poate peste 75 de ani .
  Magazin mare vai ce frumos dar nu peste mult timp o sa vedeti ca magazinul mic de la colt o sa fie mai atractiv prin produsele ce le va oferi si prin modul de a raspunde atractiv la nevoile fiecarui client in parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.