Ultima actualizare: azi, 14:42
Sport

Un derby de tradiție. Olimpia – FC Baia Mare

olimpia - baia mareCoincidență sau nu, ultimul meci de acasă al Olimpiei Satu Mare  din sezonul regulat al Seriei a doua din cadrul Ligii a doua la fotbal se întâmplă să fie și un derby de tradiție a nordului. Sătmărenii vor înfrunta pe teren propriu rivala de o viață: FC Baia Mare.

Suporterii sătmăreni vor cu orice preț o victorie la mediul de sâmbătă cu maramureșenii. La ultimul meci de acasă, cel cu FCM Râmnicu Vâlcea, fanii echipei sătmărene au postat și un baner pe care era scris ”Nu contează o retrogradare cât un meci cu Baia Mare”.  De asemenea, suporterii sătmărenii mai vor ca jucătorii Olimpiei să joace așa de bine după cum vor cânta ei. Cu alte cuvinte, sătmărenii își doresc foarte mult o victorie a Olimpiei împotriva maramureșenilor, cu atât mai mult cu cât antrenorul Mircea Bolba spunea că există riscul ca echipa din Satu Mare să retrogradeze dacă mâine nu câștigă.

În aceste condiții, se anunță un meci interesant, astfel că spectatorii sunt așteptați în număr cât mai mare la stadion pentru a susține echipa fanion a fotbalului sătmărean.

Meciul se va disputa mâine,  de la ora 11.00, pe stadionul Olimpia din Satu Mare. 

Un comentariu

  1. Tudor Răspunde

    FC Baia Mare, a fost infiintata de primarie pri 2011. Are culorile ros-albastru (echipa de traditiei a Maramuresului le avea galben-albastru). Despre ce traditie e vorba?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.