Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

Un egal cât o înfrângere. Olimpia – Șoimii Pâncota 1-1 (FOTO)

olimpia pancotaGhinionul din ultima perioadă a Olimpia nu a putut fi spart nici în meciul de azi, de pe propriul teren cu Șoimii Pâncota. Rezultatul de egalitate, 1-1, echivalează cât o înfrângere pe propriul teren doarece acest punct nu o ajută cu nimic pe echipa fanion a fotbalului sătmărean.

Meciul începe furtunos. În minutul 4, Munteanu pătrunde pe dreapta şi centrează, Dubeştean comite henţ şi arbitrul arată punctul cu var. Un minut mai târziu, Mărkuş transformă cu siguranţă şi Olimpia conduce cu 1 – 0.

După numai două minute, Pirtea de la oaspeți bate un aut, Dragalina cade împins de Iuhas şi centralul acordă din nou penalty. Dragalina bate în dreapta portarului, la rădăcina barei şi înscrie cu siguranţă, astfel că în munutul opt era deja 1-1. Din păcate, acestea aveu să fie ultimele goluri marcate în acest meci. Cu toate că oaspeții mai bagă de două ori mingea în poartă, de fiecare dată arbitri le-au anulat unul pentru off-side (min 12), și unul pentru fault în atac (min 35).

Prima repriză se încheie fără modificări pe tabele de marcaj, demne de remarcat fiind ratările lui Mărkuș, din minutul 26, când reia din plonjon cu capul puțin pe lângă poartă, și a lui Onicaș, din minutul 40, când Sălăgeanu centrează dintr-o lovitură de colţ de pe dreapta, mingea ajunge la Onicaş, care trage din 10 metri, Cioară era bătut, dar Crişan a respins de pe linie.

În al doilea mitan, Olimpia iese mai hotărâtă la atac, ratează o două ocazii prin Iuhas (min. 51), Mărkuș (min 60). În minutul 71 ocazie mare pentru Şoimii. Pirtea trage în diagonală din 10-11 metri şi Băican respinge spectaculos în corner. În minutul 83 Olimpia cere penalty la un presupus henţ în careu, însă arbitrul nu dă nimic. În cele din urmă meciul se încheie cu scorul de 1-1, fiind al șaptelea meci consecutiv fără victorie al sătmărenilor care, au adunat doat două puncte în cele șapte partide.

Olimpia: Băican – D. Muntean, I. Tătaru, Iuhas (cpt.), Sălăgeanu – Onicaş, Bura (D. Lukacs ’66), Kanaloş, Brata (Bîgiu ’82) – Buhăescu (Takacs ’69), Mărkuş

Antrenor: Tiberiu Csik

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.