Ultima actualizare: azi, 18:26
Locale

Un sătmărean deținea ilegal o armă. Polițiștii i-au confiscat-o și i-au făcut dosar penal

arma-vanatoarePolițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase l-au depistat pe Gheorghe P., de 61 ani, din Satu Mare, care deținea o armă și muniție dar care nu s-a prezentat în termenul legal pentru prelungirea valabilității permisului de armă, care a expirat la data de 29 aprilie 2015.

Acestuia i s-a ridicat arma și cantitatea de 172 bucăți proiectile. În cauză se fac cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de nedepunerea armei și a muniției la un armurier autorizat în termenul de 10 zile de la expirarea perioadei de valabilitate a permisului de arma.

De asemenea, pe fondul cinegetic Berveni, din cadrul Direcției Silvice Satu Mare, a fost depistat numitul K.Ștefan, de 48 ani, din Căpleni, însoțit de doi ogari, care intenționa să desfășoare activități de vânătoarenfără a fi autorizat în acest sens. În cauză s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj cinegetic .

2 comentarii

  1. Ardelean Răspunde

    Oare militia l-a notificat, in scris, in termenul prevazut de lege?

    • Karlos Răspunde

      Militia nu te notifica… ai obligatia sa-ti verifici actele… la fel cum nu te notifica cand iti expira permisul , C.I etc …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Bătăi cu pumni, picioare și bâte la Carei, Boinești și Becheni. Victimele au ajuns la spital

Polițiștii și jandarmii sătmăreni au avut, vineri și sâmbătă, mult de furcă cu scandalagii din județ, fiind solicitați să intervină în...

Închide