Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Accident mortal în care a fost implicat și un sătmărean. Ce spun polițiștii

accident maramuresViața a doi sătmăreni a fost serios pusă în pericol în urma unui groaznic eveniment rutier petrecut aseară, aproape de miezul nopții, la marginea localității Cicârlău, județul Maramureș, scrie Stirile ProTV. 

În mașina cu număr de Satu Mare se aflau două persoane și se întorceau de la Baia Mare spre Satu Mare. La un moment dat, însă, din sens opus, o mașină a intrat în depășire. Din nefericire, șoferul maramureșan care a intrat în depășire a acroșat mașina pe care tocmai o depășea. A lovit apoi o mașina parcată pe marginea drumului după care a izbit mașina sătmărenilor care venea regulamentar din sens opus.

”Conducătorul unui autoturism care circula dinspre Satu Mare spre Baia Mare s-a angajat într-o depășire neregulamentară”, spune Inspector principal Radu Chiș, din cadrul Serviciului Rutier Maramureș.

accident-maramures1

În urma impactului, șoferul mașinii care a intrat în depășire a decedat. Ceilalti doi conducători auto,dintre care unul din Satu Mare, și patru pasageri aflați în mașinile lovite, din care unul tot din Satu Mare, au fost răniți și transportați la spital.

Polițiștii maramureșeni continuă cercetările pentru a elucida modul în care s-a produs accidentul. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.