Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Alcoolul face victime. Agresiuni fizice, plăgi tăiate, contuzii oculare în doar două zile

ambulanta satu mareLa numeroase agresiuni fizice soldate cu traumatisme cranio cerebrale acute, plăgi tăiate, contuzii oculare, a fost solicitat Serviciul Județean de Ambulanță Satu Mare în acest weekend, marea majoritate fiind determinate de consumul excesiv de alcool.

Astfel, în 23 aprilie,  ambulanța este solicitată prin 112 la un număr de trei agresiuni fizice, prima în localitatea Stâna pentru un traumatism cranio cerebral acut, a doua  pe str. Grigore Ureche din Satu Mare tot pentru un traumatism cranio cerebral acut și plagă tăiată supraorbital drept, iar a treia solicitare a fost pe str.  A. Vlaicu pentru o contuzie ocular dreapta și epistaxis. Toate cazurile au fost  rezultatul agresiunilor în familie, victimele fiind adulți.

Duminică, 24 aprilie, Ambulanța Satu Mare este solicitată pentru ale trei agresiuni fizice în municipiul Satu Mare. Prima intervenție a fost  pe str. L. Blaga, unde victima avea o plagă înțepată și tăiată la nivel laterocervical stâng și stare de ebrietate, al doilea caz a fost pe str. Iuliu Maniu la un pacient tot în stare de ebrietate ce prezenta o contuzie de genunchi stâng și hemitorace drept. A  treia intervenție a fost pe str. Fântânele la un pacient care prezenta traumatism cranio facial , plagă contuză și tăiată cu sticla în zona ochiului drept, o plagă occipitală și o plagă tăiată la nivelul degetului trei al mâinii drepte.

Toate cazurile sunt deja în atenția organelor de poliție care au fost de față la toate aceste intervenții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.