Ultima actualizare: azi, 11:41
Locale

Băbțan s-a răzbunat. Petric va plăti amenda pentru parcare

bolidul lui petricDeputatul Octavian Petric a recunoscut astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că a greșit când și-a parcat ilegal bolidul în fața Casei Albe și a precizat că va plăti amenda. Fotografia cu pricina a fost postată pe Facebook de fostul președinte TSD Satu Mare, Raul Băbțan, fiind și proba în baza căreia a fost dată amenda.

”Eu am condus mașina, care este pe societate. S-a primit o adresă la firmă, care a comunicat și mi-am asumat răspunderea. Sigur, îmi pare rău. Sunt un cetățean al județului Satu Mare, îmi place să respect legea, dar uneori mai și greșesc. Și atunci când greșești trebuie să și plătești. Nu am să mă sustrag de la plată, am să achit contravaloarea contravenției”, a spus Petric.

Octavian Petric a spus că nu dorește să-i transmită nimic fostului președinte TSD Satu Mare, Raul Băbțan și a adăugat că nu are nimic personal cu acesta. Decizia de a fi înlăturat din funcție a fost luată în cadrul Biroului Permanent Județean, aprobată în Comitetul Executiv, în baza unei analize a activității lui Băbțan.  

4 comentarii

 1. Satmareanul Răspunde

  Petric ce ar fi sa ii dai afara si pe cei pe care i-a sustinut Raulito? Bujorel ar putea sa fie primul care pica, ca el din pacate mai joaca pentru Raulito si nu pentru ceea ce a fost pus el acolo

 2. alin Răspunde

  Disputa la nivel de analfabeti…ii diferentieaza varsta!

 3. Ioana Răspunde

  Nu m-am indoit nici o clipa de faptul ca domnul Petric n-ar recunoaste ca el a fost cel care a parcat masina. Pana la urma toti mai facem astfel de greseli. Este un om cumpatat, cerebral si foarte omenos. Mai rar in randul politicienilor satmareni un astfel de caracter.

 4. laurentiu Răspunde

  Felicitari Coica! Nimeni nu e mai presus de legs!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.