Ultima actualizare: azi, 11:05
Naţionale

Bonurile câştigătoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale

bonuri fiscale, loteria bonurilorBonurile fiscale emise în data de 18 martie, cu o valoare de 615 lei, au fost desemnate câştigătoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminică.

La această extragere participă bonurile fiscale emise în perioada 1 – 31 martie 2016. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată o a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N. ‘Loteria Română’ (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate şi o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.

Sursa: Agerpres

2 comentarii

  1. dana Răspunde

    E valabila factura de gaz?

  2. marcian Răspunde

    Spalare de bani si aceasta loterie , ca si altele de altfel. Castiga doar cine trebuie ,
    615 , 639 lei , cam mult pe un singur bon , nu credeti ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Naţionale
Legea antifumat. Ce soluţie au găsit patronii pentru a se putea fuma în localuri

Legea antifumat este, cu siguranță, una dintre cele mai controversate legi ale anului, ea împărțind sociatatea în două categorii. Dar...

Închide