Ultima actualizare: azi, 16:12
Locale

Candidatul Ioan Opriș: Voi lucra pentru cetățeni și nu pentru partid sau grupuri de interese

Ioan Opris (1)Candidatul UNPR Ioan Opriș și-a depus oficial candidatura pentru Primăria municipiului Satu Mare. Odată cu dosarul de candidatură pentru primar a fost depusă și lista de propuneri pentru Consiliul Local. Această listă este deschisă de Ioan Opriș și se continuă cu Donca Raul, Andreica Voichița Floare, Lucian Ciprian Pavel. Potrivit candidatului Ioan Opriș pe listă sunt oameni tineri care ”pot să aducă o schimbare pentru Satu Mare, prin viziunea lor și prin meseriile pe care le au”.

UNPR-ul este un partid mai mic și nu este dator nimănui și eu, candidatul Opriș, nu sunt dator nimănui. Așa că eu voi lucra pentru cetățeni și nu pentru partid sau pentru grupuri de interese. Nu spun că ceilalți o fac acuma dar tot timpul în Consiliul Local a fost ceartă și nu s-a ajuns la un consens pe diverse criterii politice, etnice sau de altă natură, iar eu consider că ajungând primar voi putea să conlucrez cu toată lumea și vom putea realiza ceva pentru municipiul Satu Mare”, a spus Ioan Opriș, candidatul UNPR Satu Mare.

Ioan Opris (2)

2 comentarii

  1. observator Răspunde

    Domnule candidat…nu fiti nelinistit ca nu comenteaza nimeni lansarea candidaturii Dv.De fapt comentariile la celelalte candidaturi sunt facute de postaci platiti sau oportunisti.Evitati sa intrati in discutii pe forum deoarece asta va scade pretigiul.Daca o faceti,faceti-o cu numele intreg.Voturile nu se castiga pe forumuri ci la televizor si in strada.Iar daca ati pierdut vreodata ,,ceva” da-l incolo,se mai intampla in viata ,,plina de privatiuni”…Succes!!

  2. fuctionar public Răspunde

    Mult succeas stimate domn Ioan Opriș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.