Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Căpușele fac tot mai multe victime printre sătmăreni. Câți au ajuns la UPU după ce au fost înțepați de aceste insecte

capuseNumărul sătmărenilor înțepați de căpușe este în continuă creștere în județ. Potrivit datelor furnizate de purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență (SJU) Satu Mare, Constantin Demian, în week-end-ul care tocmai a trecut, la Urgențe s-au prezentat 12 persoane înțepate de căpușe, din care cinci au fost copii cu vârste cuprinse între 3 și 9 ani. Din cauza unor complicații apărute, unul dintre copii a necesitat internare.

În total, la acest sfârșit de săptămână, la UPU au ajuns 513 pacienți. În afară de cei 12 înțepați de căpușe, la Urgențe au fost tratați opt persoane victime ale unor accidente de circulație, nouă victime ale unor bătăi precum și zece persoane aflate în stare avansată de ebrietate.

Tot la Urgențe a ajuns și un copil care a îngurgitat accidental detergent, precum și trei persoane care au vrut să se sinucidă. 

Un comentariu

  1. satmarean Răspunde

    asta din cauza ca nici anul trecut nu s-a stropit desi D-ul primar a tot promos ca ” in functie de vreme”A fost timp bun berechet dar de stropit nu s-a stropit. Puytin le pasa de noi. Vor doar voturile noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.