Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Caravana PNDR la Satu Mare

pndrÎn cadrul promovării oportunităţilor de finaţare prin Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020, Oficiul Judeţean pentru Finaţarea Investiţiilor Rurale Satu Mare în cadrul campaniei „Aducem PNDR la tine acasă”, continuă seria întâlnirilor informale cu potenţialii beneficiari din judeţ după următorul program

În cadrul programului „Școala Altfel: Să ştii mai multe, să fii mai informat” organizată de Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, OJFIR Satu Mare va prezenta unui grup de elevi  două proiecte de succes finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Rurală, Fabrica de ciocolată de la Odoreu respectiv Pensiunea Ana din aceeasi localitate. Scopul intâlnirii este constientizarea importanței accesării fondurilor europene si familiarizarea elevilor cu mecanismele de finanțare.

Bursa Generală a Locurilor de Muncă, organizată de Oficiul Județean pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare, reprezintă un bun prilej de a va prezenta oportunități de finanțare prin măsuri ale PNDR unde sprijinul financiar se poate ridica până la 100%. Acțiunea va avea loc joi, 14.04.2016, în Casa de Cultură a Sindicatelor, începând cu ora 08.30.

Luni, 18.04.2016, campania „Aducem PNDR la tine acasă” ajunge la Tarna Mare unde cu sprijinul Primăriei, va avea loc o întâlnire informativă. Evenimentul  ce va avea loc la sediul Primariei Tarna Mare, face parte din seria acțiunilor de promovare a PNDR desfășurate în Județul Satu Mare si are ca scop prezentarea principalului instrument de dezvoltare a mediului rural românesc și de realizare a unei economii rurale durabile și prospere.

Sunt invitați să participe: fermieri, asociaţiile din mediul rural, oameni de afaceri sau persoane care vor să îşi deschidă propria afacere, reprezentanţi ai autorităţilor publice locale, ONG-urilor şi a unităţilor de cult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.