Ultima actualizare: azi, 12:50
Locale

Carte de identitate românească falsă, depistată la Petea

vama peteaO tânără din Tulcea este cercetată de polițiștii de frontieră pentru că a încercat să intre în țară cu o carte de identitate românească falsă.

Marți, 5 aprilie, în jurul orei 18.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, s-a prezentat pentru a intra în țară Georgiana S., în vârstă de 19 ani, din județul Tulcea. Tânăra a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate care nu întrunea elementele unui document autentic.

Întrebată de polițiștii de frontieră de ce a recurs la această metodă, tânăra a declarat că și-a pierdut documentul de identitate. Neștiind că se poate întoarce în țară și fără a avea documente de identitate, a apelat la o persoană care i-a făcut rost de cartea de identitate cu serie și număr fals, dar cu datele ei reale și cu poza sa.

Acum tânăra este cercetată de polițiștii de frontieră pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, uz de fals și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Contrabandist prins cu țigări ascunse în podeaua mașinii. Unde s-a întâmplat asta

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au descoperit şi confiscat 3.500 pachete de țigări ascunse într-un loc special amenajat în podeaua unui...

Închide