Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Cățelușii își caută stăpâni la Târgul de adopții din centru. Câți câini sunt oferiți spre adopție (FOTO)

targ adoptii satu marePrimul târg de adopții pentru câini se află, în această perioadă, în plină desfășurare pe platoul din pasajul Corneliu Coposu, eveniment organizat de Asociația Free Life din Satu Mare. 12 cățeluși, care mai de care mai frumoși și jucăuși, își așteaptă stăpânii. Copiii se arată foarte încântați de cățeluși, mulți dintre ei ar vrea să ia un câine acasă, dar nu-i lasă părinții.

Cu toate acestea, la numai câteva minute de la deschiderea târgului, a și fost adoptat un cățeluș.

Sperăm ca lumea să fie interesată și să vină la acest târg de adopții. Nu am făcut de foarte mult timp un astfel de târg pentru că nu prea am avut timp.  Am făcut adopții de la adăpost. Totodată, noi serbăm și Ziua Internațională a Câinilor fără Stăpân și ne dorim ca sătmărenii să fie receptivi la acțiunile noastre”, ne-a declarat președintele Asociației Free Life, Carmen Frățilă.

În momentul de față la adăpostul Asociației sunt 500 de câini. ”Dacă oamenii și-ar steriliza câinii din curte și nu ar arunca puii stradă noi nu am avea acolo 500 de câini și nu ne-am confrunta cu o astfel de problemă. Așteptăm din partea sătmărenilor un ajutor: voluntariat, în donații, mâncare, cuști.  Suntem puțini și este greu să facem față unei probleme a orașului, un ONG care este foarte puțin ajutat”, a mai spus Carmen Frățilă.

Târgul va fi deschis până la ora 18.00. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.