Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

Coica explică de ce au plecat angajaţii: Salarii mai bune şi ameninţări (VIDEO)

dorel coica 2Primarul Dorel Coica i-a răspuns astăzi, într-o conferinţă de presă contracandidatului său Kereskenyi Gabor, cu privire la acuzaţiile aduse despre plecarea unor specialişti din Primărie.

Potrivit primarului, Horea Moţiu a plecat din Primărie pentru că a fost declarat incompatibil de Agenţia Naţională de Integritate deoarece “a fost băgat în tot felul de chestii interesante pe timpul lui Kereskenyi“.

Andreea Koncz ar fi plecat de la un salariu fix la salariu mult mai mare în mediul privat.

Edilul a explicat că arhitecta Alexandra Başa ar fi plecat din Primărie deoarece a fost ameninţată de Tiberiu Gunthner, pentru a-şi recupera anumiţi bani de pe vremea fostului primar Iuliu Ilyes, proiect la care s-a renunţat.

Dl. Gunthner nu şi-a făcut bine treaba pe timpul dlui Ilyes, nu a depus toate documentele la dosar. Dl. Ilyes a plecat şi l-a lăsat cu ochii în soare. După ce au am ajuns primar şi am adus-o pe Alexandra, dl. Gunthner a venit  la mine să-i dăm banii pe care-i datora fostul primar Ilyes. A avut tupeul şi nesimţirea, dl. Gunthner, să spună funcţionarilor din primărie că ar fi bine să facă documentele, să le antedateze, să le pună la dosar pentru ca dânsul să-şi poată scoate banii de la noi. Dl. Gunthner, cu nesimţirea cunoscută, s-a dus, lipsit de orice bun simţ, peste Alexandra Başa în birou şi a ameninţat-o, a înjurat-o, a terfelit-o, a făcut-o în fel şi chip. Fata a început să plângă, s-a speriat, a venit la mine, şi m-a întrebat ce să facă. Am reglementat acest lucru şi am sfătuit-o să facă plângere penală împotriva lui, pentru că dl. Gunthner şi-a permis, în calitatea lui de membru marcant UDMR şi de consilier viitor al lui Kereskenyi, să ameninţe o femeie, să o înjosească, să o înjure ca la uşa cortului“, a spus primarul.

Coica a precizat că în aceste condiţii Alexandra Başa s-a supărat şi a plecat din Primărie la o firmă privată, unde câştigă mult mai bine.

Referitor la Florin Criste, primarul a spus că este unul dintre cei mai capabili ingineri pe care îi are Primăria, dar care s-a suspendat pentru o perioadă din funcţie pentru a lucra la un alt proiect, însă a revenit la administraţia municipală.

14 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    Cat tupeu la omu’ asta! De ce nu ai venit tu, marele conducator al orasului

    • Satmarean Răspunde

      Continuare… Deci de ce nu ai sesizat tu autoritatile,DNA-ul, la momentul respectiv? Dupa spusele tale, acest lucru s’a intamplat in urma cu mai bine de trei ani, nu sunt avocat, insa avand in vedere ca ai tacut, nu intra cumva la faza de complice la amenintari?! Asta in cazul in care lucrurile s’au intamplat asa cum spui tu!
      Cata tiganie in orasul asta, oare nu ar fi bine ca tu sa te ocupi Cu adevarat de problemele orasului in loc de acuze,amenintari?!
      Stii cumva de accidentul din aceasta dimineata soldat cu un mort din orasu pe care il conduci?! Ce masuri s’au luat avand in vedere ca in acel loc s’au produs multe accidente?! Te mai ocupi si de noi, muritorii de rand, sau ai doar interesul de a’ti face cartile, MURDARE de altfel?! Rusine sa iti fie, marele doctor!

      • adio dorel Răspunde

        cita dreptate ai satmareanule!

      • alex Răspunde

        Lasa mah pdl istule travestit in pnlist ca avocatelul vostru va face minuni cand va ajunge primar,cand Cozma va fi primar pe somes va curge lapte

  2. adio dorel Răspunde

    cum dracu nu ti-ai amintit nimic de toate astea in timpul mandatului??? si cum dracu tu ca primar nu ai facut ordine in primarie daca e asa un dezastru??? iti spun eu cheliuta esti pe dinafara, ai fost mereu paralel cu toate si acumna te trezesti si ca vin bani europeni si n-o sa ai cu cine lucra si ca alte cacaturi. despre stegerean ce ne spui acuma ca govorila nu il nai stringe de oua sa stea drepti in fata lui? e bine? ati plins rau amindoi ca n-ati pupat strandul? numaratoarea inversa a inceput dorele strange-ti straita si du-te nu uita de victoras constantinovici cind pleci poti sa-l faci asistenta medicala la cabinetele tale

  3. batista alba Răspunde

    LA REVEDERE COSTEL DOREL COICA PA PA

  4. de parca Răspunde

    De parca primaru e de vina in legatura cu accidentul de azi, sau cu matrapaslicurile pe care le au facut udmristi in 8 ani cat au avut cutitul sathmar in mana, sa fim putini mai seriosi si obiectivi domnilor si doamnelor

  5. satmarean Răspunde

    LA REVEDERE DR. HAOS

  6. din cauza ta Răspunde

    Asculta papagal vorbitor ce scoti ineptii fara sa auzi ce spui, toti ce-i pe care i-ai enumerat au plecat din cauza ta, ca esti un incompetent si nu stii absolut nimic despre administratie nici acuu pe final de mandat. Criste cel mai competent inginer…ha ha..te linge ala in cur de nu mai folosesti nici hartie igienica ….AMR …lasa-ne

  7. olteanu Răspunde

    Au plecat oamenii capabili si ai angajat tu toate pipitele,amantele nustiu-cui,amantele tale,fiicele tutiror prietenilor tai…toate habarnistele.Cand au vazut ca nu mai au cu cine lucra,bietii oameni si-au luat lumea-n cap si au plecat.Au ramas in birourile primariei, lipitori de afise,amante si fiice sau nepoate de fosti nomenclaturisti si militieni.Asa ca,degeaba dai vina pe altii,trebuia in 4 ani de cand distrugi orasul,sa faci ordine,nu sa acuzi fara sa faci nimic.Mars in oltenia,ca ai distus orasul.

  8. Hermes Răspunde

    suntem satui de psd. veti pierde in mod cert! Nici Dracu nu va mai inghite, lighele borfase, puscariasilor de 2 lei: govor (cat ai dat la DNA Oradea?), coica, stef, silaghi.

  9. Kappa Răspunde

    lasa-ne ma coica, lasa-ne !
    fa-ti bagaju si pleaca inapoi in oltenia, daca te mai suporta si aia.

  10. cineva Răspunde

    Coica demolatorul!!!

  11. mama Răspunde

    Această mizerie de jeg nu a făcut nimic 4 ani. Când a ajuns primar(l-au votat și unguri) A SPUS că dezvăluie porcăriile făcute de Ilyes cu Florisalul, că face câte în lună și în stele,NIMIC. În afară de jigniri și acuzații nefondate nu poate face nimic bun. Este DRACUL. Sper ca bunul DUMNEZEU să ni-l ia de pe cap.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.