Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Conferința publică pentru părinți. Psihoterapeutul Gaspar Gyorgy vine la Satu Mare

gaspar gyorgyGaspar Gyorgy, autorul „Copilului invizibil”, vine acasă, în Satu Mare, pentru a susține una din cele mai căutate conferințe ale momentului! Conferința publică ”Copilul invizibil se-ntoarce acasă!” va avea loc miercuri, 18 mai, de la ora 19:00, la Filarmonica Dinu Lipatti. Evenimentul este o oportunitate reală pentru părinți, cupluri, tineri preocupați de dezvoltarea personală să descopere prezența conștientă și beneficiile ei pentru o viață împlinită.

Gaspar Gyorgy  este psiholog clinician, psihoterapeut relațional, speaker la numeroase conferințe publice naționale, autor Curtea Veche, precum și președintele Asociației Multiculturale de Psihologie si Psihoterapie.
Cel mai mare dar pe care-l puteți face copiilor este “prezența” voastră conștientă! Însă, majoritatea părinților din zilele noastre au fost furați de locul lor de muncă, de provocările vieții, de zgomotele trecutului sau de îngrijorările viitorului. 

Gaspar vă va arăta cum puteți să reușiți să vă (re)întoarceți la voi, la copii, la familie – iar mindfulness este o practică potrivit în acest sens.
Biletele se găsesc la Centrul Cultural ”G.M.Zamfirescu”, în zilele lucrătoare între orele 11.00 – 17.00! Prețul biletului, numai 25 de lei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.