Ultima actualizare: azi, 16:15

Locale

Crucea Roșie a ieșit pe stradă de Ziua Mondială a Sănătății (FOTO)

crucea rosie (7)Crucea Roșie Satu Mare a organizat, azi, de Ziua Mondială a Sănătății, o campanie de informare a populației care s-a desfășurat în pasajul Corneliu Coposu.

”Acțiunea este defășurată de departamentul de tineret, se distribuie diverse pliante informative despre donare de sâmge, prim-ajutor, despre un stil de viață sănătos. De asemenea, azi mai avem demonstrații de prim ajutor și, bineînțeles, măsurăm tensiunea arterială și glicemia. Este bine ca tinerii să știe că azi este Ziua Mondială a Sănătății. Este bine să fim informați despre cum se acordă primul-ajutor, mai ales tinerii. Azi, la acțiunea noastră, participă 30 de voluntari”, a precizat directorul Crucii Roșii Satu Mare, Rodica Borlan.

Voluntarii au doris să transmită un mesaj tinerilor de Ziua Mondială a Sănătății.

”Ar fi foarte bine ca tinerii să știe cum să aibă grijă de ei și cum să acorde prim-ajutor în caz de urgență”, a spus voluntarul Vlad Vâlcu.

”Azi, de Ziua Mondială a Sănătății, am ieșit pe stradă, în centru, pentru a informa lumea și a-i sfătui să urmeze un curs de prim-ajutor”, a spus Antonio Boja. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.