Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

Cupa Școlilor la Street Dance, Etapa Județeană. Peste 40 de trupe sunt înscrise

streetdanceCea de a doua ediție a concursului Cupă Școlilor la Street Dance, Etapa Județeană Satu Mare se va desfășura mâine, 3 aprilie, la Sala de Sport a Liceului Sportiv (Ioan Slavici nr. 43) de la ora 14:00. Organizatorii la nivel național sunt cei la Reborn Dance Studio Bistrița, iar etapa județeană de la Satu Mare este organizată de Black&White-Angels Dance Studio.

La această competiție s-au înscris 40 de trupe din județul Satu Mare din școli precum Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, Liceu de Artă ”Aurel Popp” , Liceul Teoretic German ”Johann Ettinger” și altele. Pe lângă trupe, vor mai fi și trei categorii individuale: 1vs1 Hip Hop , 1vs1 Dancehall și 1vs1 All Stylles unde numărul participanților depășește 60 de persone.

Juriul este format din Orosz Andras (Budapesta), Cosma Levi Lennon (Oradea) și Maria Măjeri (Bistrița). Cât timp juriul va delibera, atmosefera va fi întrețiunută de trupa The Infinit Notes care va cânta live. Evenimentul va fi prezentat de Adriana Tivadar și DJ Gaby.

Prețul biletului de intrare este de 5 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.