Ultima actualizare: azi, 15:20
DRM
Locale

Curățenia de primăvară se reia la Satu Mare

curatenia-de-primavaraPrimăria municipiului Satu Mare împreună cu operatorul de salubrizare SC Florisal SA, reia acţiunea de curăţenie de primăvară, care se va derula în perioada 11 – 23 aprilie. Acţiunea se va desfăşura numai pentru colectarea deşeurilor vegetale din curţile şi grădinile caselor.

Colectarea acestora se va realiza exclusiv în zilele în care strada este programată pentru colectarea deşeurilor menajere. Deşeurile vegetale se vor depozita în grămezi, lângă pubelele cu deşeuri menajere. Nu se admite amestecarea deşeurilor vegetale cu alte deşeuri, deşeurile vegetale fiind colectate separat de restul deşeurilor.

”Rugăm cetăţenii municipiului să respecte zilele programate şi modul de depozitare, în caz contrar se vor aplica amenzile prevăzute de Hotărârea Consiliului Local nr.33/2011. Colectarea şi transportul deşeurilor vegetale nu se taxează suplimentar pentru cetăţeni, cheltuielile fiind suportate din Bugetul Local”, se arată într-un comuncat remis de Primăria Satu Mare. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Accident grav la Supur. O dubă a fost spulberată de un Tir

Conducerea imprudentă în curbă a fost cauza unui eveniment rutier produs în comuna Supur. Astfel, ieri seară, în jurul orei...

Închide