Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Doi tineri hoți din Carei au ajuns după gratii. Au furat două cărucioare de mână

hoti-locuinte-4Doi tineri din Carei, suspectați de comiterea unor furturi pe raza municipiului, au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

În urma extinderii cercetărilor în cauzele aflate în lucru ce privesc furturile de materiale din casele aflate în construcţie, poliţiştii careieni, în colaborare cu poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Carei – ITPF Sighetu Marmaţiei, au reuşit identificarea în cursul zilei de ieri, a doi tineri din municipiul  Carei bănuiţi în cauză.

Astfel, în sarcina lui Cristian F. de 18 ani şi Tamas F. de 22 de ani, s-a reţinut faptul că în noaptea de 6 spre 7 aprilie, prin efracţie şi escaladare, au pătruns în curtea şi garajul unei locuinţe de pe strada Tudor Vladimirescu, de unde au furat două cărucioare metalice de mână, prejudiciul cauzat fiind recuperat în totalitate.

Cercetările continuă cu autorii în stare de reţinere, urmând ca aceştia să fie  prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, cu propunere de dispunere a unor măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.