Ultima actualizare: azi, 21:52
Locale

”Eroul” de pe dig a fost arestat. De ce este acuzat

razvan panait (1)Tânărul de numai 17 ani, Răzvan Panait, cel care la începutul lunii februarie l-a prins pe tâlharul care i-a furat banii unei casierițe de la CBA, a fost astăzi arestat pentru tâlhărie.

Împreună cu un prieten de-al său, Beniamin Blaga, eroul din februarie, mediatizat chiar și la nivel național și răsplătit de CBA cu suma de 1.000 de lei, Răzvan Panait, a intrat în curtea unui bărbat pe care l-au bătut și căruia i-au furat portmoneul în care se aflau 200 de lei și 50 de euro. Pentru faptele lor, Judecătoria Negrești-Oaș a decis arestarea celor doi tineri pentru 30 de zile, lucru confirmat ulterior de Tribunalul Satu Mare.

Tânărul Răzvan Panait a trecut printr-o perioadă foarte zbuciumată. Astfel, la începutul anului 2015, Răzvan a fost internat într-un centru educativ după ce a atacat o bătrână și i-a furat suma de 7.000 de lei. În luna februarie, l-a prins pe hoțul care tocmai o tâlhărise pe casierița de la CBA, recuperând geanta în care se aflau 70.000 de lei, iar după nici două luni a comis iar o tâlhărie. 

2 comentarii

  1. Supermanul Răspunde

    Scumbag :))

  2. Raudetot Răspunde

    Nu mai poti spune nimic despre asa ceva!Un comportament ciudat de tot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.