Ultima actualizare: azi, 13:19

Locale

Fashion’s Night Out vă provoacă la modă

Fashion`s Night OutFashion’s Night Out aduce în atenţia sătmărenilor iubitori de modă colecţiile a  17 designeri care vă propune creaţii vestimentare de primăvară-vară pentru anul 2016. Evenimentul monden se va desfăşura sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 18:00, în sala de evenimente Esedra.

Pentru a vă stârni şi mai mult interesul asupra colecţiilor, vă prezentăm câteva creaţii ale designerilor, urmând ca dumneavoastră să descoperiţi colecţiile.

1.    Inedit

Brandul Inedit propune atat tinute casual, chic, cat si creatii vestimentare destinate evenimentelor atat femeilor cat si barbatilor. Tinutele dedicate femeilor sunt alcatuite din dantela, printuri geometrice si florale care completeaza o viziune pozitiva, proaspata, plina de farmec si naturalete. Linia masculina a colectiei este alcatuita din tinute de zi lejere, in tonuri indraznete sau pastelate, animate de caroiajele inspirate de interpretarile actuale ale stilul dandy.

Inedit

2.    Atelier Cris Fashion (Cristina Muresan)

Colectia ‘RAINBOW TOUCH’ by Cristina Muresan este formata din rochii si salopete intr-o culoare dar care devin speciale prin elementele colorate, care dau farmec intregii colectii.

Atelier Cris Fashion

3.    Karra Launi (Larisa Cadar)

Colectia “Vibes” by Karra Launi propune pentru anul acesta rochii de seara in culori vibrante si culori pastelate fiind executate cu diferite drapaje din material dand o nota excentrica rochiei, margele si pietre sau diferite dantele care confera feminitate si delicatete.

Karra Launi 

4.    Adalin

Adalin a adus costumelor un aspect de noutate imbinata armonios cu eleganta clasica. Brandul Adalin se adreseaza barbatului care tine la imaginea personala, propunand creatii care vor sa accentueze nu doar aspectul fizic al purtatorului, ci si personalitatea acestuia.

Adalin

5.    Diva by Liana Szilagyi

In acest sezon Diva by Liana Szilagyi v-a pregatit Colectia 15 Shades of Diva, inspirata de femeia urbana care exceleaza prin gratie, stil si senzualitate. Liana doreste sa puna accent prin aceasta colectie pe rafinamentul feminin.

 Diva by Liana Szilagyi

6.    CM – creation de mode – Cosmin Mureșan

“Fata care a vorbit cu tacerea ierbii” este ultimul act al “Trilogiei Divelor”, un proiect vestimentar semnat de Cosmin Muresan pentru “CM – creation de mode”. Colectia este una feminina, aparent simpla, cu accente retro.

Cosmin Muresan

7.    Diana Breban

Colectia WORK a fost facuta cu multa daruire, placere si pasiune. Rochii de gala, voaluri de mătase și dantela.

Diana Breban

8.    Spencer by Ciprian Craciun

Designer-ul Ciprian Craciun, semnatarul colectiilor SPENCER, ne propune o colectie numita „Evolutia ilicelor” care incearca sa readuca in prim-plan vestele de barbati. Accesoriile sunt oferite de Honett, un brand aparut recent pe piata din Satu Mare, care se recomanda a fi aliatul barbatilor care isi doresc un accesoriu vestimentar confectionat special pentru ei fiecare produs avand inscriptionat pe spate sau pe fata numele purtatorului.

 Spencer

9.    Nicoleta Obis

Piesele vestimentare din colectia street style “White Feeling” /spring-summer 2016, semnata de Nicoleta Obis, sunt menite sa confere o stare de spirit pozitiva, confortabila si lejera pe parcursul intregii zile.

Nicoleta Obis

10.  Raluca Muresan& Anca Marian

Aflate la debut cu colectia „Avant-garde”, Raluca Muresan si Anca Marian ne promit o prezentare avangardista. Raluca, creatoarea tinutelor vestimenare, a imbinat traditionalul si modernul, creand o lume inedita, indrazneata si atractiva. Colectia se completeaza cu accesorii florale create manual, fiind o colectie de pionierat al Ancai Marian, absolventa a facultatii de peisagistica din Cluj Napoca.

 Raluca Muresan&Anca Marian

11.  Alexandra Catargiu

Alexandra Catargiu va invita sa descoperiți un univers de senzatii ce se ascunde printre petalele florilor de margele, facandu-va sa traiti esentialul vietii: dragostea si pasiunea. O colectie de bijuterii handmade, „Nemuritoarele de ATC”.

 Alexandra Catargiu

12.  CM – creation de mode – Sebastian David

Colectia “SHAPES” reprezinta o noua aventura de imagine, Sebastian David reinterpretand pantalonul in garderoba feminina, acestia fiind completati de structuri inspirate din estul indepartat, combinate cu decupaje elaborate.

Sebastian David

13.  Mihaela Cîrlugea

Colectia „Nonchalance” este compusa din tinute vaporoase din dantela, triplu voal, tafta, culori vii, manusi, pene; totul  degajand un aer proaspat si optimist. 

 Mihaela Cirlugea

14.  Lorand Coza

A pregatit o colectie exclusiv masculina, dedicata barbatilor emotionali, sensibili, cu o puternica inclinatie artistica. Colectia cuprinde tinute alcatuite din pantaloni de costum pana la glezna, sacouri la 4 nasturi colorati si diferiti.

Lorand Coza

15.  Ramona Napradean

“TRUE” este o colectie plina de forta si finete alcatuita din rochii feminine, elegante cu linii fluide. Creatiile sunt semnate cu flori robuste, din fibra naturala (lana impaslita) prelucrate manual de designer, bucata cu bucata.

Ramona Napradean

16.  Lct Collection

Echipa L CT COLLECTION SRL a creat o colectie menita sa impresioneze prin calitatea si simplitatea tesaturilor folosite. Costumele din colectia OPEN OFFICE sunt uniforma barbatului pentru care imaginea conteaza, tinutele lor fiind un adevarat must have al sezonului, fie ca abordati stilul sobru sau extravagant.

LCT Collection

17.  Ioana Calin

Ioana Calin a fost desemnata „Cel mai bun designer de rochii de mireasa” din Romania, in cadrul Galei „Romanian Fashion Awards”, eveniment ce a avut loc pe 6 decembrie 2015 la Bucuresti. La Fashion’s Night Out va prezenta colectia „Believe in Fairytales” cu accesoriile create de Diana Mandrut. 

L'atelier Ioana Calin 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.