Ultima actualizare: ieri, 22:04
Locale

Festivalul Muzicii de Grătar, în premieră la Satu Mare

UtcaGratarFestival-1Între 1-3 Iulie, Satu Mare va găzdui un nou eveniment deosebit. După primele două ediții a Festivalului Muzicii de Stradă, organizatorii au revenit asupra ideii inițiale și lansează Festivalul Muzicii de Grătar, prin care vor reinventa conceptul Zilelor Orașului într-o formă şi mai artistică. Despre îmbunătățirile propuse, organizatorul șomer ne-a declarat:

„Plănuim o serie de îmbunătățiri: pe pasajul Coposu vom amenaja o tarabă de mici având o lungime de 345 de metri, iar mititeii cu o grosime mai mare îi vom înveli cu kürtőskalács. De asemenea, vom amenaja o scenă exclusiv pentru politicieni, unde ei vor putea rosti discursuri post-electorale în rotație la 2 ore, pupatul pe scenă va fi permis fără restricții. Nu vor lipsi nici vedetele de pe scenă, BUG Mafia va cânta piese romantice din cartier împreună cu orchestra Filarmonicii, iar trupa Voltaj îl va coopta în formație pe maestrul sătmăreanul Petrică Mureșan” 

Organizatorii speră ca sătmăreni să nu fie receptivi la această idee de festival de 1 aprilie, singura informație reală este data: între 1-3 iulie 2016, exact peste 3 luni vă așteaptă Festivalul Muzicii de Stradă!

2 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    Dar de ce nu faceți festivalul la iarbă verde, că acolo se fac grătarele NU IN CENTRUL ORAȘULUI !!!!!

    • Lelo Răspunde

      Pentru ca retardatii care nu au simtul umorului, oricum nu se pot abtine de la o portie babana de mici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Nu e păcăleală. Un nou candidat pentru Satu Mare. Cine este și cine îl susține

Al șaselea candidat pentru Primăria municipiului Satu Mare a fost lansat astăzi într-un cadru festiv. Este vorba despre Nicolae Ciorbă,...

Închide