Ultima actualizare: ieri, 21:51
Locale

Nebunie la Poliție. Se depun CV-urile. Câți și-au depus dosarele după primele două zile (FOTO)

candidati dosare Politie Satu Mare (12)Timp de două zile, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare este nebunie curată, fiind luat cu asalt de sătmărenii care doresc să se angajeze ca polițist pe unul dintre cele 48 de posturi vacante scoase la concurs în zona rurală a județului. Astăzi, spre exemplu, în jurul orei 14.00, pe scările de la intrarea în sediul instituției erau circa 30 de candidați, cu dosarele în mâini, așteptând să și le depună.

Potrivit celor afirmate de purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Răducu Silaghi, până astăzi, la ora 14.00, aproximativ 180 de candidați și-au depus dosarele și sunt premise serioase ca până la ora 16.00 să fie depuse peste 200 de CV-uri. Raportat la numărul de posturi scoase la concurs, se poate constata că, după numai două zile, sunt deja mai bine de patru candidați pe un loc liber.

Interesant este faptul că cei care doresc să fie angajați în Poliție trebuie să specifice clar, la depunerea dosarului, pentru ce post de poliție optează.

”Candidatul trebuie să precizeze exact postul pentru care candidează în momentul în care depune dosarul de înscriere, și la postul de poliție respectiv, pe funcția respectivă, va și candida. Examenele vor avea loc centralizat, pe data de 14 mai, la Câmpina. Există posibilitatea să fie diferențe mari, ca număr de candidați, între posturi și, în același timp, există posibilitatea ca la un post de poliție să se intre cu nota șapte, iar la altul să se pice cu nouă”, a precizat Răducu Silaghi.

Înscrierile se pot face până vineri, zilnic între orele 8.00 și 16.00.  

4 comentarii

 1. Mircea Govor Tehnic Assist Răspunde

  Vreau sa marturisesc ca Tehnic Assist sparge parcarile in diverse zone cum ar fi Carpati II. Betonul il duce la Odoreu unde avem comcasor, este maruntit, se adauga putina apa si se intoarce inapoi la asfaltare. Desigur noi umflam preturile sa curga banii ca nu ma satura nici Dumnezeu.
  Cati bani am dat oare la DNA de is liber????

 2. bb Răspunde

  Furaciune pe fata!

 3. Jiga Răspunde

  Cum? Asfalteaza cu beton?
  Vreau si eu sa marturisesc ca nu inteleg ce-i ala “comcasor” si chiar daca ar fi concasor tot n-ar putea macina beton si scoate asfalt.

 4. Norick Răspunde

  @Jiga : Lasa-l pe saracu’ in pace. In clasa a IV-a nici eu n-am putut sa fac diferenta intre beton si asfalt… 🙂 😛 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.