Ultima actualizare: azi, 21:45

Locale

Parcările din Micro 17 prind contur. Cum arată acestea (FOTO)

micro17Începute acum mai bine de două săptămâni, primele parcări din cartierul Micro 17 sunt aproape finalizate și prin contur.

O parte dintre aceste parcări au fost deja amenajate, turnându-se deja un strat de beton și urmează a fi delimitate locurile de parcare. La altele, la care lucrările au început mai târziu, se muncește intens la asfaltarea lor. În total, circa o mie de locuri de parcare vor fi disponibile în cartierul Micro 17.

De asemenea, sunt realizate legăturile dintre parcări şi alei pentru a nu fi zone închise, precum și spaţii verzi, spaţii pentru biciclişti şi pietoni.

Valoarea totală a investiției în cartierul Micro 17 se ridică la circa 8,3 milioane de lei.

 

3 comentarii

 1. cetatean Răspunde

  Unde sunt canalizarile? unde va curge Apa dupa o ploaie torentiala?
  Dupa cum se stie nu mai este permis in Uiniunea Europeana, ca macar trotuarel sa fie turnate cu asfalt, deoarece la calduri mari de 35 grade acesta emana aproape dublu!!!
  Ori unde in alt oras, ba chiar si in comune ex.Botiz Ciuperceni, Livada se poate vedea ca trotuarele sunt facute cu pavaj.Deci domnul primar nici asta nu stie.
  Lasa sa fie la cetateni si mai cald intre blocuri.

 2. Unu' Răspunde

  De ce se permite si se tolereaza la nivelul primariei, ca unele apartamente de la parterul blocurilor sa fie extinse abuziv prin constructia unor “balcoane” sau altfel de extensii ale acestora, modificand si degradand aspectul exterior al cladirilor? Se pot vedea in poze cateva exemple concludente. Sunt unele cazuri cand apropape se dubleaza suprafata unui apartament in acest fel !

 3. adriana Răspunde

  Felicitari! In sfarsit cartierele incep sa arate altfel! Carcotasii mor de ciuda si nu stiu ce argumente penibile sa aduca :).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.