Ultima actualizare: azi, 13:40
Locale

Peste 300 de pachete de țigări, ascunse în roata de rezervă

tigari de contrabandaÎn Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, din județul Satu Mare, pe sensul de intrare în țară, s-a prezentat, ieri, 22 aprilie, în jurul orei 23:00, cetățeanul român S. Maria, în vârstă de 28 de ani, cu domiciliul pe raza jud. Satu Mare, conducând autoturismul marca Volkswagen Passat.

În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra mijlocului de transport.

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în roata de rezervă, cantitatea de 319 pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Ţigările în valoare de aproximativ 1.400 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Sursa: STPF Satu Mare

Un comentariu

  1. bb Răspunde

    culmea e CA tinerii nu realizeaza ca un..simplu “salut”. cu un interlop ,ori cine are legaturii cu ei, ..in viitor, ii pune intr o situatie periculoasa!!asta e. dar cand ii vad .CA trag ca,mustele la slanina…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.