Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

Romeo Pop, unic preşedinte al PNL Satu Mare. Lista propunerilor pentru Consiliul Local

romeo pop, adrian cozmaRomeo Pop a fost ales în unanimitate unic preşedinte al filialei municipale a PNL Satu Mare. Anunţul a fost făcut astăzi într-o conferinţă de presă de către Romeo Pop şi de către copreşedintele filialei judeţene, Adrian Cozma.

Conform unei decizii interne a partidului, candidatul desemnat la Primărie poate ocupa funcţia de preşedinte, iar pentru că Adrian Cozma nu poate ocupa două funcții de conducere în interiorul partidului, fiind şi copreşedinte la nivel de judeţ, l-a propus pe Romeo Pop, care a şi fost votat în unanimitate în ultima şedinţă a Comitetului Executiv Judeţean.

În cadrul conferinţei, Romeo Pop a prezentat cele 28 de persoane care se vor afla pe lista PNL pentru Consiliul Local, în ordine alfabetică, urmând ca ordinea să fie stabilită cel mai probabil săptămâna viitoare.

“Sunt 28 de colegi care au fost selecţionaţi în urma votului intern, ei fiind iniţial 42 înscrişi. Eu zic că e momentul să se mai schimbe ş în politica asta ceva, să nu fim refractari la nou, aici sunt o sumedenie de tineri, oameni extrem de bine pregătiţi, avocaţi, ecomomişti, ingineri, medici”, a spus Romeo Pop.

Liderii PNL speră să obţină 6-8 consilieri locali.

Candidaţii PNL sunt următorii, în ordine alfabetică:

Adrian Albu
Ioan Victor Cernea
Cornel Mihai Crișan
Tudor Dragomir
Emilia Enătescu
Doina Feher
Nadia Anamaria Filip
Gheorghe Sorin Haiduc
Mihai Huzău
Augustin Iștoc
Simion Ivan
Mihaela Kostin
Adrian Leahu
Mircea Miclăuș
Teodor Mihali
Ofelia Anamaria Pintea
Adrian Emil Pop
Romeo Liviu Pop
Lucian Pop Silaghi
Vasile Radu Pop
Adelita Șipa
Gheorghe Stan
Maria Ștefanache
Șuta Alex Octavian
Camelia Szekely
Adrian Ciprian Szilagyi
Monica Turda Filip
Petru Zeicu.

Pe lista propusă pentru Consiliul Local nu se mai află actualii consilieri locali Valeriu Bancea și Cosmin Rațiu.

31 comentarii

  1. Bula Răspunde

    Da Blidarita, ce-ati facut cu Blidarita ?????? Sau ea vrea sa candideze la Camera Deoutatilor in toamna ?!?! Vai si iarasi vai……

    • Neoliberalu' Răspunde

      Stimate si domnule Bula,
      Faptul ca preatrădătoarea doamna Ileana Blidar nu mai este nici C-o-i-președinte la muncipiu si nici măcar pe lista de consilieri locali , este răspunsul firesc al celor care au început sa o cunoască sa cum este ea, nu asa cum se prezintă pe rețelele de socializare. Vorba românului: In viață totul se plătește ! ,,multe succese ” doamna? Blidar !

      • Maria Răspunde

        Sa iti fie rusine ca vb astfel despre o “actuala colega” , mai ales sub un pseudonim !

      • Vasile Popescu Răspunde

        Doamna Graf, Blidar sau mai avea inca 3 nume, nu se stie, ca a fost casatoritat de enspeori.

    • catana Răspunde

      Sigur ca DA 6-8 consilieri cu Romeo Pop președinte sigur.
      O nulitate de om atât profesional cat și politic ,plimbăreț pe la toate partidele fără caracter.
      Eu zic ca v-or face chiar 12 -14 consilieri nu-i asa dl Pop.

  2. paul Răspunde

    in sfarsit un suflu de aer proaspat, nu tot aceiasi vechi si tot aceiasi. trebuia o alternativa la administratia odioasa a PSD . Succes PNL

    • Geo Răspunde

      Din pacate pe locurile eligibile sunt acelasi ! Iar cei noi cu diplome de vasile goldis (majoritatea luate pe bani chiar) si chiar fara facultate(echipa pro),au fost pusi pe liste ca incurajare pentru a munci si a sponsoriza campania lui Cozma ! Din pacate asta este adevarul ! Cozma a fost crescut de PDL si cu doctrina lor asa ca chiar daca e tanar a invatat deja tot de la ei ,mai ales jocurile de culise ex: Romeo Pop cu Cozma au negociat retragerea functiei de co-presedinte doamnei Blidar ,saraca a primit un email de la secretariatul pnl sm ca este revocat din functie si atat . Asa functioneaza pnl in sm cu technicile domnului Cozma din scoala veche a pdl (scoala lui Basescu) ! Trage-ti voi concluziile eu m-am scarbit de PNL SM !

      • Geo Răspunde

        Vreau sa mentionez ca nu au fost alegeri doar au declarat ca Romeo Pop ii unicul presedinte de acum si atat 🙂

  3. Vai de capu vost Răspunde

    Nadia Filip ca a pus ceva comentarii pe Facebook?săracu soțul.

  4. Pnl Răspunde

    Super lista numai unu și unu care l au lăudat pe Adişor.Vsi de el partid.

    • Nicu Răspunde

      Un mare adevar din pacate ! 95% lingai de a lui Cozma ! Cei care nu i-au lins curul si nu i-au promis loialitate 100% nu se afla pe aceasta lista !

  5. Dana Răspunde

    Oameni integri si de cuvant ! Felicitari !

  6. Sătmărean Răspunde

    Mult succes echipei PNL Satu Mare!

  7. observator Răspunde

    Sunt foarte multe nume noi și o reprezentare echitabilă a doamnelor, arătând prin aceasta și o dorință de schimbare a actualei clase politice. Multă baftă, PNL!

    • Nemeth Răspunde

      Frumos comentariu avand in vedere ca te afli pe lista domnisoara …….. daca primesc reply negativ scriu numele 🙂

  8. florica Răspunde

    Lista incpe cu ALBU zero barat omul lui COICA sotia sustinuta de PSD la functia de director la finantele publice

    • Adina Răspunde

      Lista incepe cu Albu , si iti zic eu dece 😛 , petrecerile PNL SM se desfasoara 90% la sala de nunti a domnului Albu “PIRAMIDA”(bautura mancare etc) si ca urmare normal sa fie intre primi pe lista . Si ca sa stie publicul nici nu e din SM :)) si de cand e consilier local si fost viceprimar nu a facut absolut nimic de cand e in functie 🙂 . NICI 1 PROIECT ! DOAR SI-A DEZVOLTAT AFACERILE IN SM !

  9. Kallos Răspunde

    Bravo, ma bucur ca ați ținut cont de doleanțele străzii, sper sa puneti cât mai mulți tineri pe loc eligibil !

    • Cristiiii Răspunde

      Super Kallos. oare vine numele de la vopseaua de par scurt și roșcat?penibile comentarii.

      • Adina Răspunde

        Kallos stiu cine esti avand in vedere litera cu care incepi postarea 🙂 ! Tu vrei loc eligibil cu faculta de goldis :)) lingand in cur pe toti ! buna gluma asta nu am ras de mult asa de bine! La 28 ani te tin ai tai , nu faci nimic si vrei pe loc eligibil hai sa fim seriosi :))

  10. Mogulu Răspunde

    Ha ha ha ha ha Adi sorinel zici ca n ai postaci?Același Marie cu alta pălărie. Rușinos ca te vezi noul politician și ai pui pe alți sa te laude.Fraierica nu ai înțeles nimic din ce ar trebui sa faci Ești subțire rău. Dezamăgirea celor care au crezut ca schimbarea clasei politice va duce la un progres.Nuuuuuu Adi sorinel sta cu ochii pe banii care vin în oraș în următorii patru ani.ATĂATA TOT.

    • George Răspunde

      Like 🙂 , Adi nu are postaci pe bani ! Tineri care se afla pe lista posteaza , au fost rasplatiti cu un loc pe liste !

  11. Jojo Răspunde

    Mihai Huzau ala de i măsa condamnata la închisoare pentru corupție?numa nume tari clar.

  12. Marius Răspunde

    Mai domnule Adrian Cozma :), dumitale te rvei primar de municipiu Satu Mare da nici macar nu esti pe lista de consilieri locali…Mai bine zi ca vei fi pe lista de consilieri judeteni, si ca tu vrei de fapt sa fi vicepresedinte de Consiliu Judetean, asta cu Primaria e asa ca sa mai furi voturi de la Coica, ca deh, romanii vor vota in mai multe directii, si tu te-ai inteles cu UDMR, tradatorule!! Si apropo, tu sti unde e intrarea de la Primarie? Ca nu ai fost niciodata la sedinte de Consiliu local, asa macar de curiozitate, daca tot vrei sa fi cica primar?

    • George Răspunde

      Sursa sigura : Intelegerea cu UDMR pot sa confirm 100% insa este o problema Cozma chiar crede in sansa lui si crede ca o sa atinga 30 la suta din voturi!(buna gluma:)) ) Daca pnl nu atinge un punctaj bun in judet ,primul care v-a fi facut in bucati in interiorul partidului v-a fi el ,deoarece stilul si politica lui este exact la fel cu cea a lui Govor de la PSD !

  13. Ion Răspunde

    Da cu Bancea ce-ati avut? Nu era destul de profesionist pentru echipa voastra? Da ce tari trebuie sa fiti fratilor daca ati renuntat atat de usor la unul care chiar merita sa fie membru in consiliul local. O sa intre Cernea, care fura prin banca banii oamenilor si tampitele de Enatescu si Feier? vai mama voastra!

  14. Silviu Răspunde

    Succes echipei PNL SATU MARE si lui Adrian Cozma. O echipa noua competenta cum are nevoie orasul asta prafuit acum.Mentionez am postat fara bani din simpatie. 🙂 Votez Adrian Cozma si PNL SATU MARE 🙂

  15. george Răspunde

    Ma uit foarte rar pe portal sm.Intru pe portal si vad mutra unui individ cunoscut si totusi schimbat,mult imbatranit,dar citind cu atentie il descopar pe fostul nostru coleg de partid Pop R,unul dintre cei mai inversunati taranisti,il auzeam si-l revedeam ca in anul 1996 schimba pe toata lumea ,numea pe posturi pe toata lumea,era victima comunistilor si a venit momentul razbunarii(caine comunist uiti cine a fost tatu tau?).Si acum aflu cu stupoare ca a fost ales unic presedinte intr-o democratie conceputa doar de el, pseudo-democratul.Ai fost fondatorul fundatiei basiste PMR-ul,dar doamna Laura Botea ti-a dat un sut in cur si nu a acceptat sa-i murdaresti imaginea partidului.Ai continuat lupta in modul tau comunist creind intrigi in cadrul partidului,barfind pe toata lumea ,povestind la sufletele slabe din jurul tau ca l-a barfit cutarica,ca l-a blamat sultanica si uite asa in stilul lui curat si democratic a reusit sa creeze cea mai democratica adunatura de venetici(din alte partide).Adevaratii liberali au trecut toti la ALDE acolo unde se simte suflul unui partid liberal,acolo unde nu trebuie platita pozitia de pe posturi de consilieri,acolo unde voturile sunt depuse intr-o urna transparenta iar comisia ramane in sala si se numara voturile.Spectacolul lamentabil pe care o sa vi-l ofere acest ins cu privirea lui de om disperat ,democratul care seamana atat de bine cu cei mai mari dictatori ,o sa traim si o sa vedem ce comportament pueril o sa aiba daca doamne fereste va ajunge consilier.Va renunta putin la sport si nu v-a mai merge la sala sa-si faca trupul de amant si va urmari si-si va epuiza energia ramasa dupa…si-si va canaliza toata energia sa barfeasca pe toata lumea,sa imbarlige pe toata lumea,sa pozeze pe cinstitul.Mai aveti putintica rabdare ca veti trece pe la mine pe la partid cand o sa decid posturile la nivel de municipiu.Plocoanele vor fi ca pe vremea fanariotilor pregatiti-va noi vom revolutiona sistemul bugetar.Azi 16.04.2016 am inceput campania,postere cu distinsul domn avocat Cosma sunt deja puse in Carpati II,CHIAR DACA NU A INCEPUT CAMPANIA ELECTORALA.Asta dorim sa va oferim daca ajungem la primarie o democratie a haosului,o democratie a intereselor personale.Domnul avocat stapaneste legile mai bine ca oricine si de aceea a si inceput campania electorala.Nu o sa asistati la noi alegeri pt. ca asta era procedura si pe vremurile cand pseudo-democratul era taranist.Daca mai exista minimum de respect fata de alegatori slabiti-ne cu prezenta lui de barbat fatal in mediul public.Suportati-l voi cei care l-ati ales in unanimitate si lasati-l sa fie cel mai vocal din partid.Ca oricum va felicitati intre voi pe facebook .(Doamne cat sunteti de mari si tari.)Avem o singura mangaiere ca PSD-ul va ramane la putere in continuare si nu v-a crea democratia pe care voi o visati cu ardoare.

    )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.