Ultima actualizare: ieri, 21:18
Locale

Sătmăreanul ucis în Portugalia, condus pe ultimul drum. Jale la înmormântare

satmarean ucis in portugalia inmormantatCirca 200 de prieteni și cunoscuți l-au dus azi pe ultimul drum pe tânărul sătmărean Thomas Oros, ucis săptămâna trecută în Portugalia. Acesta abia împlinise vârsta de 18 ani, astfel că la înmormântarea sa a fost jale multă și au curs multe lacrimi.

Înmormântarea tânărului Thomas Oros a avut loc azi, în jurul orei 13.00, la capela cimitirului din satul Petin, localitatea sa de baștină. Deși anchetatorii portughezi susțin că sătmăreanul ar fi făcut parte dintr-o bandă de traficați de droguri, localnicii din Petin, care l-au cunoscut foarte bine pe Thomas, nu cred acest lucru și afirmă că este imposibil ca el să fie implicat în traficul cu stupefiante.

Sătmăreanul a fost ucis săptămâna trecută în urma unui schimb de focuri în Almancil, Portugalia. Potrivit anchetatorilor, Thomas a fost împușcat de trei persoane care ar fi deschis focul dintr-o mașină. Autoritățile portugheze i-au identificat și reținut pe suspecți. Aceștia ar fi declarat că l-au asasinat pe tânăr pentru că acesta i-ar fi păcălit într-o afacere cu droguri.

Sursa foto: Vocea Transilvaniei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Lista candidaților ALDE la primăriile din județ

ALDE Satu Mare a prezentat azi, într-o conferință de presă, lista candidaților partidului desemnați ieri în cadrul ședinței delegației permanente...

Închide