Ultima actualizare: azi, 10:42
Locale

Se adună like-uri pentru KFC la Satu Mare. O fi vreo păcăleală?

kfc satu mareNegocierile dintre conducerea Satu Mare Shoping Plaza și KFC România sunt destul de avansate în acest moment. Însă, pentru a veni la Satu Mare, lanțul de fast-food-uri își dorește să vadă dacă sătmărenii își doresc cu adevărat un KFC la Satu Mare, potrivit unor zvonuri apărute în mediul virtual sătmărean.

În acest sens, chiar astăzi, a fost înființat un grup pe Facebook, care se numește chiar ”Vrem KFC la Satu Mare” unde sătmărenii care-și doresc acest lucru pot da un like.  Conform acelorași zvonuri, KFC România condiționează continuarea negocierilor cu reprezentanții Satu Mare Shoping Plaza de adunarea, pe acest grup, a 20.000 de like-uri. În doar câteva ore, peste 2.280 de sătmăreni au apreciat cu un like grupul format în acest sens pe Facebook.

Like-urile pot fi date pe https://www.facebook.com/Vrem-KFC-in-Satu-Mare-678848138884839/?fref=ts

Deocamdată nu avem confirmarea acestor zvonuri deoarece managerul Satu Mare Shoping Plaza, Radu Bud, nu a putut fi contactat telefonic până în momentul redactării acestor rânduri. 

3 comentarii

 1. Joker7 Răspunde

  Hai să fim serioși… E cineva atât de naiv încât să creadă că reprezentanții KFC iau decizia de deschidere a unui nou punct de operare pe baza like-urilor de pe Facebook?

  Pentru că mă ajută experiența, pot să vă spun ce criteriu esențial preocupă un potențial chiriaș într-un centru comercial: traficul (nr de persoane ce trec zilnic pragul acelei cladiri). Ori aici aș fi foarte interesat să ne spună dl Radu Bud ce statistică poate prezenta după prima lună de funcționare.

  Cine știe, poate îl prindeți și la telefon, era mai disponibil când căuta să își promoveze deschiderea.

 2. Fero Răspunde

  Ma dobitocilor terminați cu prostiile astea.

 3. bb Răspunde

  Unde sa vina ,LA atata coruptie CE e in orasul asta:))))??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.