Ultima actualizare: azi, 21:51
Locale

Showroom BMW la Satu Mare

BMW Satu MareMunicipiul Satu Mare are, începând de astăzi, un showroom BMW, situat pe str. Aurel Vlaicu nr. 119 Prin deschiderea acestui centru de vânzări și service dedicate mărcii BMW, Group West Motors aduce standardele înalte al concernului bavarez mai aproape de sătmăreni. Construcția și dotarea acestei investiții este realizată cu furnizori sătmăreni, în acest mod contribuind la dezvoltarea economică a orașului.
 
Group West Motors Satu Mare, cel mai nou centru autorizat de vânzări şi service BMW, și-a deschis azi porţile. Inaugurarea este marcată de un eveniment special în week-end-ul 15-17 aprilie, cu sesiuni de drive-test cu modele exclusive ale mărcii, inclusiv BMW Seria 7 sau nou lansatul Seria 3 330e plug-in hybrid.

Sătmărenii sunt așteptați mâine, la un drive test, la ora 10.00, la sediul showroom-ului și vor putea efectua teste pe un traseu în jurul orașului cu mai multe modele BMW. 

4 comentarii

  1. Aladar Geza Răspunde

    Ce standarde….vor lucra oameni tineri fara pricepere pe bani marunti…
    Vor putea eventual efectua un schimb de ulei si filtre si cam atat. In rest nimic de specialitate… Service special BMW se afla in Satu Mare dar la alta adresa..

  2. Rodolfo Răspunde

    Ujujuj……Lihor si BMW -ul….sta cam departe unul de celalalt….Mi a zis ca face Update la softul de la motor adica ECU prin sateliti…a fost vorba despre un E65 benzina…..Doamne fereste de acel Meserias…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.