Ultima actualizare: azi, 21:01
Locale

Silaghi despre Zona Metropolitană: Nu ştiu să existe proiecte de 147 milioane euro

Adrian Stef, Ovidiu Silaghi (5)

Deputatul ALDE Ovidiu Silaghi a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că nu ştie să existe proiecte europene în valoare de 147 de milioane de euro, lansând astfel un atac primarului Dorel Coica după ce edilul anunţase, în urmă cu doi ani, că are pregătite fişe de proiecte pentru această sumă.

Ovidiu Silaghi a reluat o declaraţie de-a sa din 7 ianuarie 2014, în urmă cu mai bine de doi ani, când spunea că planul extrem de ambiţios de 147,2 milioane de euro în Zona Metropolitană Satu Mare este imposibil de realizat în ciclul financiar 2014-2020, precizând că până acum nu s-a lansat nici măcar o axă de finanţare.

“Nu ştiu să existe proiecte pe rol în valoare de 147 milioane de euro pentru Satu Mare. De altfel  termenul de fişe de proiect nu există în nomenclatorul Comisiei Europene. Pe fonduri europene se lucrează cu proiecte care există sau nu există, nu cu fişe. Ştiţi dvs. să existe proiecte de 147 de milioane de euro? Eu ca cetăţean nu am realizat. Prin urmare hai să vedem fiecare ce ştie să facă, de ce este capabil şi la ce se pricepe“, a spus Silaghi.

De asemenea, Silaghi a precizat că nu a solicitat niciodată cetăţenia maghiară, dar că nici nu i-ar fi ruşine dacă ar avea-o.

10 comentarii

 1. Satmarean Răspunde

  Te a salvat PSD ul nenorocitule de la pușcărie. ordinarule.

 2. Mue Răspunde

  Căcatule infractorule.

 3. o fraiera Răspunde

  Apropo de acceptarea multiplei cetatenii de catre statul roman, este normal ca acesti multiplii cetateni sa aiba dreptul sa ocupe functii publice la toate nivelurile fie si prin alegeri fara ca macar sa fie obligati sa si le declare?
  O alta idiotenie este urmatoarea: Ce tara din lume scrie acte de stare civila si documente de identitate cu caractere care nu apartin limbii oficiale a acelui stat?

 4. mirela Răspunde

  Mai Sisi dar de centura si pod stii ceva??? CA TU TE-AI LAUDAT CU ELE CA SIGURE! Tinem minte,chiar ne crezi prosti?

 5. sulea lingecur Răspunde

  ce falci ai sisi! de la botox, asa-i? 🙂 auzi fraere dar stii tu cu adevarat ceva? daca sti spune-le si celor care oricum nu dau 2 bani pe tine

 6. k Răspunde

  gunoiul numaru’ 1 !

 7. Uite cine vorbeste Răspunde

  Ce faci mah Sisi? Tu si Stefut faceți ca șobolanii când urla foamea-n voi sariti la ….

 8. bb Răspunde

  Uhh bataia pe ciolan!….

 9. liviu Răspunde

  Bulangiule cand aplaudai cu gasca PSD la odoreu in 2012 care te-au si scapat de puscarie si promiteai al treilea pod nu stiai de milioanele de euro!ordinarule penal ce esti chiar nu iti este rusine!?

 10. tooth Răspunde

  delincvent. alaturi de govor, coica, stef.
  Nu de multe ori merge ulciorul la apa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Adrian Ştef: Nu sunt iepurele nimănui; Nu am solicitat cetăţenia maghiară! (VIDEO)

Candidatul ALDE la Primăria Satu Mare, Adrian Ştef, a susţinut astăzi o conferinţă de presă în care a anunţat că...

Închide