Ultima actualizare: ieri, 22:01
Locale

Ţânţaş despre ștrand: Beny Alex şi-a respectat obligaţiile contractuale, Primăria nu!

strand satu mare pensionariOmul de afaceri Beniamin Ţânţaş a declarat pentru PortalSM că firma sa, SC Beny Alex SRL, care a concesionat ştrandul din Satu Mare, şi-a respectat obligaţiile contractuale, în vreme ce Primăria nu a făcut-o. El susţine că a fost presat şi şantajat de primarul Dorel Coica cu rezilierea contractului, când edilul l-ar fi obligat să acorde bilete gratuite pensionarilor, pe care îl acuză că urmăreşte doar propagandă electorală.

“SC Beny Alex şi-a respectat pe deplin obligaţiile contractuale, Primăria nu şi-a respectat  obligaţiile contractuale. Primăria Satu Mare avea obligaţia în şase luni să-mi dea terenul liber de orice sarcini. Şi în momentul de faţă avem câteva litigii cu persoane  fizice pentru terenurile din ştrand. Unele le-am rezolvat după trei ani de zile. Tot ce face dânsul în momentul de faţă este o mascaradă pentru propagandă electorală“, a declarat Beniamin Ţânţaş.

Terenul de sub hotel este liber de sarcini abia din anul 2013, o bucată fiind proprietatea unei persoane fizice.

Omul de afaceri a explicat că de-a lungul timpului a avut mai multe relaţii comerciale cu societatea primarului care nu s-au finalizat în cele mai bune condiţii, motiv pentru care în urmă cu câteva săptămâni a şi depus o plângere la DNA. Ţânţaş consideră că familia sa a fost ţinta primarului Dorel Coica, fiind atacată în repetate rânduri de edil, atât pe subiectul ştrandului cât şi pe cel cu privire la hotelul Dacia.

Beny Alex a investit 7,5 milioane de euro în ştrand, şi potrivit proprietarului, a mai rămas de terminat hotelul cu baza de tratament.

El afirmă că dacă hotărârea de consiliu privind rezilierea contractului va fi adoptată, se va adresa instanţei.

Părerea mea este că nu o să treacă, pentru că nu cred că consilierii sunt atât de naivi ca să ia parte la o asemenea mascaradă ce vrea să o facă primarul Coica“, a mai spus Țânțaș.

14 comentarii

 1. Mihai Răspunde

  Ordinari de oşeni șarlatani.

  • Ionut Răspunde

   Noroc cu osenii ca v-a mai ridicat judetul. Altfel ati fi mai saraci decat tulcea! Vai de capu vostru

 2. Nicu Răspunde

  Pune domnule portal lista cu investițiile care ar fi trebuit sa le facă familia de oşeni la ştrand.Sa înțeleagă toată lumea despre ce vorbim.

 3. Satmarean Răspunde

  E o mare bucurie pentru Satu Mare prezenta oseni lor adică a șarlatani lor,hoților inculților și nu în ultimul rand jegoși mizerabili.

 4. chelia transpirata Răspunde

  Asa Benitză tu ai mai fost pe la DNA si cu alti prafoshi ca tine,cunosti drumu’.Spune-le tu cu subiect si predicat adica cu pixu in mana si inregistrarile pe masa de cum te santajeaza olteanu.Hai sa vedem ce iese!

 5. Scorsese Răspunde

  Asta i stilul osenesc denunțare,șantaj,minciuni dar oare ce v a mai spune beizadeaua care i a mâncat banii lui taică-său ca-n vor afla oamenii la ce s au angajat sa facă la ștrand.?

 6. Alin Răspunde

  Familie de criminali și praduitori ai banului public s au apucat de denunțuri.

 7. petru Răspunde

  Bravo acum spuneți tot sa scăpam de chel ,bravo

 8. Cornel Dragobete Răspunde

  nu a respectat nimic, nici cu strandul nici cu dacia, a mancat tot ce se poate cu gyusi si cu coica…

 9. Cornel Dragobete Răspunde

  vad in comentariii referiri la apartenenta etnica sau regionala… nu au relevanta, nu oseni sunt vinovati— TANTAS este, nu maghiarii sunt vinovati… GYUSI este, nu oltenii sunt de vina.. COICA… sau toti flamanzii care ne iau tot si nu dau nimic in schimb..

 10. Cali Gyula Răspunde

  Indivizii au fost ciobani din tata-n fiu iar comportamentul asisderea!Papagalul asta a “bubuit” toata vara trecuta satmarul cu muzica din rahatul ala de club.Probabil din cauza “starilor euforice” ale individului.Rog autoritatile sa verifice cate din amenzile primite anul trecut au fost platite !!

 11. un vot Răspunde

  Sper ca onor consilierii vor analiza actele dintre parti, ce s-a respectat, ce nu, din ce cauza, sa ia decizia corecta si sa transmita informatiile complete si corecte cetatenilor pe care spun ca ii reprezinta!
  Dreptul la justitie il are orice cetatean dar asta nu inseamna ca va avea si castig de cauza.
  Sa cernem folosind logica si informatiile publice corecte adevarul de minciunile si promisiunile electorale.

 12. carcotas Răspunde

  Nu cunosc detaliile problemei dar strandul este fain.Ce ma deranjeaza este muzica zgomotoasa si neadecvata locatiei.Vara trecuta a fost cum a fost dar in urma cu o vara era dezastru!Chiar daca l-am rugat pe cel de la ,,scule” sa o lase mai moale,n-am avut audienta.Incultura la ea acasa…Sper ca vara asta ne mai lasa cu ,,house-ul”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Festivalul Vinului Sătmărean, la a patra ediție

Renumitele podgorii sătmărene vor fi prezente cu cele mai bune vinuri nobile, la cea de-a IV-a ediție al Festivalul Vinului...

Închide