Ultima actualizare: azi, 21:32
Locale

Teatrul de Nord: PAIAȚA după A.P. Cehov, sâmbătă în sala Amfiteatru (FOTO&VIDEO)

Paiata, foto Cristian GatinaSpectacolul ”Paiața”, adaptare după ”Ursul”, ”Cerere în căsătorie” și ”Cântecul lebedei” de A.P. Cehov, în regia lui Emanuel Petran, se joacă sâmbătă 9 aprilie, la ora 18.00, în sala Amfiteatru a Casei de Cultură.

Distributia: Stelian Roșian, Alexandra Odoroagă, Anca Dogaru, Andreea Mocan, Sorin Oros, Vlad Mureșan, Tibor Székely, Sergiu Tăbăcaru. Scenografia: Alexandru Radu. Muzica: Dorin Griguță.

 Realizat în parteneriat cu Centrul Cultural ”G.M. Zamfirescu”, Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare și District 15 în cadrul proiectului DOCENDO DISCIMUS (gândit și promovat de Stelian Roșian), spectacolul pornește de la textul lui Cehov dar încearcă să ducă înspre întrebările pe care și le pune orice actor, în orice teatru.

Preț bilet: 20 lei sau 15 (pentru elevi, studenți, pensionari).

Biletele se pot cumpăra de la AGENȚIA TEATRALĂ (Casa de bilete), str. Horea nr. 6. Program: Luni – Vineri: 10.00 – 17.00; Sâmbătă: 10.00 – 13.00 sau cu o oră înainte de începerea spectacolului (la intrarea Casei de Cultură)

Telefon: 0261712106; e-mail: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Sociologul Nicolae Grosu își prezintă cărțile la Centrul de Creație

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare în colaborare cu Editura Ecou Transilvan (Cluj Napoca) și Cenaclul...

Închide