Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

Trei hoți reţinuţi de poliţiştii sătmareni într-o singură zi

arestatÎn ultimele 24 de ore, nu mai puţin de trei bărbaţi, bănuiţi ca fiind autori de infracţiuni, au fost identificaţi şi prinşi de către poliţişti. Pentru doi dintre ei, s-a dispus măsura reţinerii.

Poliţiştii de investigaţii criminale sătmăreni, beneficiind de  sprijinul specialiştilor criminalişti, l-au identificat și prins pe Mihai V., de 23 ani, din  Satu Mare, în sarcina căruia s-a reţinut faptul că, în noaptea de 23/24 aprilie a spart cu o piatră geamul portierei din dreapta față unui autoturism care se afla parcat pe strada Șantierului, iar din interior a furat o borsetă ce conținea  bani și documente personale aparținând proprietarului autovehiculului, cauzându-se un prejudiciu de aproximativ 1300 lei. Au fost recuperate și restituite persoanei vătămate, în baza ordonanței procurorului, actele si documentele personale. Cel în cauză a fost reținut pe o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, cu propunere de luare a unor măsuri preventive, cercetările urmând să continue în vederea stabilirii întregii activități infracționale ale acestuia.

 Tot în cursul zilei de ieri a fost a fost identificat și prins de către polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale, numitul Zoltan K. de 51 ani, din  Turulung, care în seara zilei de 26 aprilie, în jurul orei 23,30, aflându-se într-un local situat în P-ța Libertății din Satu Mare, profitând de neatenţia barmanei de serviciu, i-a furat acesteia, de pe tejgheaua din spatele barului un telefon mobil. Bunul sustras a fost recuperat și restituit persoanei vătămate, iar cel în cauză este cercetat în stare de reţinere,  în baza ordonanței organelor de cercetare penală, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

În aceeași zi a fost identificat şi numitul Costel M., de 25 ani, din Satu Mare, care în data de 22 martie a furat un telefon mobil, în valoare de 200 lei, în stradă, de la partea vătămată, Daniel P., de 19 ani. Tânărul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.