Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

UDMR dezvăluie: Candidatul Csaki Csongor este o manevră a primarului Coica

csaki-csongorLiderul consilierilor locali ai UDMR, Magyar Lorand, susţine că în spatele candidaturii lui Csaki Csongor la Primăria Satu Mare din partea Mişcării Populare se află actualul primar, Dorel Coica, pe care l-a şi susţinut în 2012.

“Ultima zi de înscriere pentru alegerile locale din 2016 a adus la Satu Mare a opta candidatură la Primăria municipiului reședință de județ. Csaki Csongor s-a înscris din partea PMP în cursa pentru Primăria Satu Mare. Este bine că un elev al primarului Dorel Coica de la Școala Postliceeală Sanitară va candida pentru fotoliul de primar.

În spatele acestui demers se ascunde o manevră a încă primarului Dorel Coica. Acesta, prin amenințare și șantaj a încercat să convingă mai mulți candidați să se retragă.

Este doar o încercare disperată de a rămâne pe funcție pentru a acoperi eșecurile și ilegalitățile comise în ultimii patru ani de Dorel Coica.

Legătura dintre Coica și Csaki este clară, aşa-zisul candidat PMP fiind membru în staff-ul de campanie al acestuia în 2012, şi demonstrată atât prin acivitatea acestuia pe rețelele de socializare cât și prin poza atașată.

Suntem curioși ce părere are Traian Băsescu că organizația județeană a partidului domniei sale se pretează la jocuri murdare în cârdășie cu PSD”, a precizat Magyar Lorand.

12 comentarii

  1. Babanu Răspunde

    Ţeparul Sălăgean, preşesintele PMP Satu Mare este mâna dreaptă al lui Govor, Ştef şi Coica. Acesta a fost şi administrator la spitalul judeţean dar a fost dat afară pentru furt.

  2. marius Răspunde

    Din cate stiu ressler ar fi fost santajat de udmr sa nu mai candideze.

  3. laurentiu Răspunde

    Anderco,Stef etc sunt o manevra UDMR? 🙂

  4. Sebi Balaj Răspunde

    Csaki Csongor e un om capabil si cu mult bun simt.Chiar dacă nu va fi ales primar este si va ramane un om deosebit.

  5. Attila Răspunde

    Csonor este mult mai de calitate decât Kereskenyi! Ca maghiar, am acum și eu cu cine vota! Altfel, nici nu mergeam la vot, așa cum au avut de gând mulți dintre conaționalii mei Hajra Csongi!!!!!!

  6. Viva la revolucion Răspunde

    No si daca ar fi asa, care e problema? Adica ungurii au negociat sa fie n-spe mii de candidati romani, pe Ressler l-au redus la tacere cu un protocol, ca acuma sa zica atunci cand li se ofera o alternativa maghiarilor, ca e manevra lui Coica. Pai nu ti-e rusine dl. consiglier? Simtiti transpiratii reci pe sira spinarii?

  7. adrian Răspunde

    Coica clar nu mai este primar a nenorocit orasul este praf.

  8. D-REX Răspunde

    STEF a tradat romanii , dar il intleg ca a jurat pe alt steag.RESSLER a tradat germanii , dar il inteleg ca este maghiarizat.( e ungur).Dar cu CSAKI ce aveti ?

  9. Erdei Dorel Răspunde

    Din pacate, UDMR dezvaluie cum poti sa incerci sa derutezi, desi, prezinti candidati ,care, macar in parte nu au nevoie de deruta pentru a reusi, demonstrand astfel ca-si subevalueaza candidatii. Eu spre exemplu as fi foarte suparat daca as fi ajutat asa….la candidatura…si de alta, dar in ultimii ani in special, datorita derutei de pe scena politica, multi oameni au trecut dintr-un partid intr-altul. Stiu din proprie experienta cum e sa tot circuli prin partide pana sa ajungi sa gasesti oamenii seriosi. Despre asta, nu pot spune decat ca politicienii sunt cei vinovati. Omul o fi o victima a PMP , probabil… Tot ce se poate spune este ca Dorel Cioca a ramas tot Dorel Cioca, un om pe care te poti baza.

  10. gigi Răspunde

    Si Bura a fost in PSD pina zilele trecute,dar oare din toti citi au trecut pe la alte partide,Curpas are cred in palmares tot ce inseamna spectrul politicle propun UDMR-ului sa il ia la ei.

  11. Ervin Răspunde

    CSongor este un om simpatic, mult mai simpatic decat Gabor.
    Csongor merita sa fie votat.

  12. satmarean Răspunde

    Csaki este maimutoiul lui Coica, Primaria si Consiliul Judetean spala masinile la spalatoria acestuia… Mafie PSD-ista

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.