Ultima actualizare: azi, 16:24
Locale

Un copil de 2 ani, transferat la Clinica de Pediatrie din Cluj. Weekend încărcat la UPU Satu Mare

copil substante toxiceLa Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare, duminică, 24 aprilie, a fost adus un copil în vârstă de 2 ani care a ingerat accidental o substanță toxică (insecticid), care în cursul serii a necesitat transferarea la Clinica de Pediatrie din Cluj.

În acest weekend plin de sărbători au fost înregistrate numeroase cazuri de persoane care au solicitat asistență medicală din cauza alcoolului, agresiunilor, dar și a înțepăturilor de căpușe, mușcăturilor de câine și chiar o tentativă de sinucidere. În perioada 22-25 aprilie, la UPU Satu Mare s-au prezentat 478 de sătmăreni.

Dintre acestea 12 au fost înțepate de căpușe, 12 au ajuns la Urgență în stare avansată de ebrietate, 8 persoane au primit îngrijiri medicale după ce au fost agresate, patru au fost mușcare de câine. S-a înregistrat o singură tentativă de sinucidere prin spânzurare la o femeie în vârstă de 50 de ani. Pacienta a fost internată la Psihiatrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
ALDE a depus lista pentru Consiliul Judeţean Satu Mare. Cine e cap de listă

Candidatul ALDE la Primăria Satu Mare, Adrian Ştef, a depus astăzi lista propunerilor pentru Consiliul Judeţean Satu Mare. Cap de...

Închide