Ultima actualizare: azi, 20:42

Locale

Accidente cu victime în județ. Codul rutier, făcut praf

accident botizNerespectarea regulilor de circulaţie pe drumurile publice din județul Satu Mare de către participanţii la trafic, a făcut victime şi în cursul zilei de ieri.

Astfel, duminică dimineața, în jurul orei 6:50, pe DN 1C, în afara comunei Turulung,  L.D., de 47 ani,  din Săcele,  judeţul Braşov,  conducând o autoutilitară proprietate privată, pe fondul efectuării unui viraj la stânga fără o asigurare corespunzătoare, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care efectua în acel moment manevra de depăşire a autoutilitarei şi care era condus de F.S., de 62 ani, din Satu Mare.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea uşoară a şoferului autoturismului dar şi rănirea gravă a unei femei de  61 ani, pasageră în autoturism.

Conducătorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, care a indicat rezultat  negativ pentru şoferul autoutilitarei şi 0,31 mg/l acool pur în aerul expirat, pentru cel al autoturismului. Se efectuează în continuare cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Tot în cursul zilei de ieri, la ora 18:15, în P-ta Eroii Revoluţiei din comuna Turţ, judeţul Satu Mare,  un conducător auto C.S. de 22 ani, din Turţ,  conducând un autoturism proprietate privată, l-a accidentat uşor pe minorul L.T. de 11 ani, din localitate, care, în calitate de biciclist, a efectuat o manevră de viraj la stânga fără să se asigure.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.