Ultima actualizare: azi, 21:24
Locale

Adrian Ştef şi-a prezentat bilanţul: investiţii de 169 milioane euro

Nicolae Bura, Adrian Stef (10)Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, a prezentat astăzi, într-o conferinţă de presă, bilanţul conducerii instituţiei pe ultimii patru ani. El a ţinut să mulţumească aparatului de specialitate, instituţiilor subordonate şi vicepreşedinţilor pentru sprijin, subliniind că realizările au fost posibile doar în echipă.

Toate realizările conducerii Consiliului Judeţean au fost cuprinse în patru cărţi, câte una pentru fiecare an, publicate de conducerea instituţiei.

Adrian Ştef a declarat că totalul investiţiilor în judeţ, făcute de Consiliul Judeţean se ridică la 169 milioane euro.

Pe domenii, în sănătate au fost investiţi 14.700.000 euro, prin proiecte europene au fost atrase 78.100.000 de euro, în modernizarea a 270 de km de drumuri s-au investit 55.800.000 euro au fost investiţi în modernizarea drumurilor, 11.800.000 euro au fost investiţi în aeroport, în cultură au fost investiţi 417.000 euro, Cultele au primit 860.000 de euro în turism au fost investiți 765.000 de euro în sistemul social 154.000 euro în sistemul social, în educaţie 2.396.000 euro iar în sport 253.600 euro.

Am avut numeroase întâlniri cu locuitorii judeţului, în timpul implementării diferitelor proiecte în regiunile judeţului. Am observat că sătmăreanii au avut răbdare, au fost înţelegători şi au văzut că judeţul, Consiliul Judeţean s-a străduit în acestă perioadă să mişte Sătmarul. Chiar cred că am reușit să mișcăm județul, așa am înțeles că încheiem această acitivitate pe cei patru ani. Sunt patru cărți care prezintă în fiecare an în amănunt activitatea Consiliului Județean“, a declarat Adrian Ștef.

7 comentarii

 1. Forbes Răspunde

  aici sunt banii dvs.
  in cultura doar 417 mii ?
  iar in drumuri 200 mii / km ?

 2. Marius Răspunde

  Bun, bine mai Stef, da si sa dai miliarde de lei sa mergi sa te plimbi pe bani publici la târgurile de turism, asta nu e treaba. Acum tu ce vrei, sa te voteye lumea la Primarie, ca tu ce bun esti la Consiliul Judetean?? Tu care nu ai fost in stare sa aduci bani sa facio amarata de Biblioteca, si dai lunar 11 mii euro la Federalcoop pt sediul Bibliotecii. Tu care poti sa iti faci si pijama din drapelul Romaniei ca tot un tradator ramai. Tu care din iunie incolo vei fi vicepresedinte de Consiliu Judetean, si mai ramai 4 ani sa sugi din banu public fara sa faci nimic notabil, tu care ai trecut ca valiza prin gara la Consiliul Judetean, ca ce faci tu acum e gargara ieftina, te lauzi de parca ai adus tu bani de acasa sa faci astea, mare lucru, pai de aia esti platit, mare lucru era de faceai ceva de ramaneam noi cu gura cascata, adica sa faci pe draqu-n patru si rezolvai tu probleme gen sediul Bibliotecii, chiar si Dacia de ce nu, ca si CJ putea interveni cumva sa rezolve situatia asta si multe altele. Sper ca si cartile alea pe care le-ai scos nu au fost tiparite la Mitica Pacuraru, si in schimb sa te promoveze in ziarul lui, sper….In rest, sa inceapa campania sa poti sa il ataci pe Coica, sa iti faci norma, adica sa iei voturi de la Coica, ca misiunea ta sa fie indeplinita si Gabor sa ajunga primar. Ca tu, vanator de functii ce esti, sa mai pupi inca o functie, cel mai probabil, cea de vice la CJ, desi mai demult ziceai, ca nu, tu nu mai vrei vice, ca doar ai fost sef…:) Apropo, va face ALDE majoritate cu UDMR in Consiliul Judetean nu? Si la Consiliul Local? Sa stim si noi, romanii muritori de rand, nu alta.

 3. Iepuroaica înfocați Brighy Răspunde

  Scumpi,iepurilor dacă nu furi voturi suficiente de la Coica sa te pună ungurii vice la Consiliul Județean ştii ce face iepurița ta Brighy?Țopăie,Țopăie spre un alt iepurii de rasă ca tu ești de asta cu ochii roșii. Succes iubi.Te aștept pe Argeșului deocamdată până termină penthausul nostru cuibușor de nebunii pe care l-ai plătit din salariul tău de iepuroi şefa. Pupici pe portofel.

 4. nicu Răspunde

  Timp de 4 ani ati avut toata puterea la nivel local,iar 3,5 ani si la nivel central si nu lasati niciun proiect notabil in urma ptr municipiu sau judet.Stef-Coica,ALDE-PSD ati administrat subdezvoltarea,saracia,nu ati fost capabili sa demarati macar un proiect care sa duca la dezvoltare.Macar cu UDMR vom avea mai putine propaganda,promisiuni,chermeze.

  • giusy Răspunde

   …da da mai putine chermeze in vazul lumii si mai multe cu vorbitorii de limba maghiara pecla beciuri cu vin punand la cale executare romanilor prosti care va vor vota……sovini ce sunteti!!!!invatati sa vorbiti limba romana corect fara sa va chinuiti,dupa care cereti votul!ca traiti in romania nu in ungaria!

   • Ana Răspunde

    Dupa cum ai scris cred ca tu esti un sovin…cred ca acum ai scapat de la zoo! Pacat ca gardul era prea mic pentru tine :))

 5. cristi Răspunde

  …..nu iti este rusine domnule Bura…asa un pic cu obrazul ala de comunist tradator imputit!!!!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Peste 5 tone de haine colectate de sătmăreni pentru nevoiași

Acțiunea de colectare a hainelor intitulată  „Haine vechi, șanse noi pentru donare!” demarată de  Organizația Caritas a Diecezei Satu Mare...

Închide