Ultima actualizare: ieri, 19:37
Locale

Biserica schimbă planurile LIDL de pe Careiului

Dorel Coica, Lidl, Socolan (4)Reprezentanții Bisericii ortodoxe Române și cei ai hypermarketului LIDL au ajuns astăzi la un acord de principiu pentru construirea unui nou magazin la Satu Mare, în zona intersecției Crinul, în imediata vecinătate a Bisericii ”Sfinții Împărați Constantin și Elena”.

Primarul Dorel Coica i-a invitat pe reprezentanții celor două părți, în biroul său pentru discuții pe care tot el le-a mediatizat.

Lidl a ales o anumită poziție a magazinului, reprezentanții bisericii și-au spus un anumit punct de vedere vizavi de acest aspect. Am avut o discuție în biroul primarului, s-au schimbat date și informații și săptămâna viitoare o să se ia o decizia legată de amplasamentul magazinului, de poziția acestuia, și de tot ceea ce înseamnă dezvoltarea sa. Au fost doar discuții despre o poziție. Cei de la Lidl au o anumită poziție standardizată și aici trebuie modificat puțin la cererea bisericii. Dar în principiu s-a ajuns la un acord”, a precizat primarul Dorel Coica.

În această situație, dezbaterea publică privind Planul Urbanistic Zonal necesar pentru construirea noului magazin Lidl la Satu Mare, preconizată pentru astăzi, nu a mai avut loc. 

Dorel Coica, Lidl, Socolan (3)

6 comentarii

 1. Razvan Răspunde

  “trebuie modificat puțin la cererea bisericii”, da’ de cand dictezi tu mai Socolan burtos pozitiile de amplasare a lanturilor comerciale ? Care-i spilu ? Nu ti-au dat spaguta cei de la Lidl ? Bine ca stii sa-ti umpli cosul in hypermarketuri si sa te ghiftui pana stai sa pusti.

  • Fara Cap Răspunde

   Tu nu sti ca biserica face legea? Preoti nu platesc impozit ca asa zice in Bibile.

   Sa veizi ce distractie o sa fie cu iesitul si intratul in parcare. Nu ajunge ca ii praf intersectia mai punem si un magazin. Pe aia cu circulatia o sa ii cheme dupa ce ii gata magazinu.

 2. hodoronc-tronc Răspunde

  Cuvinte cheie :,,biroul primarului”;,,dezvoltarea sa”…Să zica cineva ca Dorel Costel nu se ocupă!

 3. Supermanul Răspunde

  Ce **** mea de biserica dicteaza legea in 2016?
  As fi curios sa vad la burtosi astea nenorociti dosarele de la securitate….

 4. Bratianu Răspunde

  nu e suficient de penibil ca s-a ajuns la discutia asta, ne mai facem de cacao cu dorel “mediatizand” negocierile. La inceput am crezut ca e o greseala si ca autorul articolului a vrut sa spuna “mediaza” dar nu, suntem penibili. Da, noi suntem penibili, pentru ca am ales (care au votat) si mentinut 4 ani in functie un personaj de genul lui dorel.

 5. cms Răspunde

  vezi titlul: “Marea adunare a jegosilor din Satu Mare”

  se baga in “zama” ca vrea si dorel purcel partea;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.