Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Candidatul PNȚCD, Adelin Ghiarfaș, propune ”Pact pentru Satu Mare”. O provocare pentru toți candidații

adelin ghiarfasCandidatul PNȚCD la Primăria municipiului Satu Mare, Adelin Ghiarfaș, propune tuturor contracandidaților săi semnarea unui pact pentru sătmăreni în cadrul căruia să fie stabilite prioritățile pentru dezvoltarea orașului și să se răspundă trimestrial de îndeplinirea lor.

Satu Mare ești TU, Satu Mare sunt Eu, Uniți suntem o Forță! Negociem orice dar nu negociem principii!

Szatmárnémeti te vagy és én vagyok ! Egyűtt erősebbek vagyunk ! Tárgyalhatunk bármiről de elveinkhez hűek maradunk!

În consecință, fiindcă interesul Sătmărenilor trebuie să primeze, vă propun să stabilim prioritățile pentru dezvoltarea municipiului, să ni le asumăm, să le semnăm și să răspundem trimestrial de îndeplinirea lor și în consens să ne asumăm.
PACTUL PENTRU SATU MARE
O reconstrucție și renaștere a orașului Satu Mare nu va putea fi realizată fără un consens politic. Invit toți candidații la Primăria Satu Mare, toate partidele să semneze PACTUL PENTRU SATU MARE, negociat și asumat de către candidați și partide, inițiat de Adelin Cristian GHIARFAȘ, prin care se OBLIGĂ că în toate acțiunile, deciziile și hotărârile pe care le vor lua după alegerile din 5 iunie, BINELE COMUNITĂȚII, AL SĂTMĂRENILOR SĂ FIE PRIMORDIAL! INTERESELE DE GRUP TREBUIE SĂ ÎNCETEZE, INTERESUL SĂTMĂRENILOR TREBUIE SĂ PRIMEZE! Adelin Cristian GHIARFAȘ”, se arată în propunerea lansată de candidatul PNȚCD.

Candidatul Adelin Ghiarfaș îi invită pe toți candidații la Primăria Satu Mare, dar și reprezentanții partidelor politice, la o întâlnire în cadrul căreia să fie stabilite principalele obiective strategice pentru dezvoltarea orașului, semnarea pactului de către toți și asumarea acestuia.

Astfel, indiferent de cine va ieși primar, sau ce partide politice vor accede în Consiliul Local Satu Mare, în baza acestui pact semnat și asumat, vor raporta, în fiecare trimestru, ce s-a făcut concret pentru realizarea obiectivelor specificate în document.

Adelin Ghiarfaș mai spune că își asumă organizarea unei astfel de întâlniri în vederea realizării ”Pactului pentru Satu Mare” și că, în acest sens, este dispus să fie contactat de către toți candidații la Primăria Satu Mare, precum și de reprezentanții partidelor politice din municipiu.

2 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Hai mă, chiar așa, fără nici un fel de reacție din partea postacilor pupincuriști?!?

    Ce să zic Domnule, … baftă!

  2. George Răspunde

    Hai lasa-ma nici nu am auzit de tine !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.